SPOR - 30 Ağustos 2016 Salı 16:03

Jeremain Lens sağlık kontrolünden geçti

A
A
A
Jeremain Lens sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jeremain Lens sağlık kontrolünden geçti.

Sarı-lacivertli takımın kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı oyuncu Jeremain Lens sağlık kontrolünden geçti. Ulus’taki Liv Hospital’da gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde Jeremain Marciano Lens efor ve solunum, KBB, göz ve MR muayenelerinden geçti. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Öğretmenler iş bırakıp şiddetin son bulmasını istedi Manisa’nın ilçelerinde tüm sendikalara bağlı öğretmenler bir günlük iş bırakarak düzenledikleri basın açıklamalarıyla öğretmenlere yönelik şiddetin son bulmasını istedi. Manisa’nın Turgutlu, Alaşehir, Kula ve Sarıgöl ilçelerinde öğretmenler bir günlük iş bırakarak öğretmenlere yönelik saldırıların ve şiddetin son bulmasını istedi. Turgutlu’da Eğitim-İş ve Eğitim-Sen sendikaları Turgutlu temsilcilikleri Turgutlu Orta Parkta düzenlenen basın açıklamasıyla İstanbul Eyüpsultan’da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan’ın, lise öğrencisi Y.K. tarafından öldürülmesini protesto etti. Sarıgöl’de Türk Eğitim Sen üyesi öğretmenler Belediye Meydanında basın açıklaması yaparak eğitimde öğretmenlere yönelik şiddeti protesto etti. Öğretmenler eğitimde şiddete son konulu açıklamada bulunurken vatandaşlar da öğretmenlere destek verdi. Kula’da Türk Eğitim-Sen, Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, Eğitim-Sen, Hürriyetçi Eğitim-Sen, Anadolu Eğitim Sendikaları, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası, Kula Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışması Sendikası da düzenledikleri açıklamalarla saldırıları protesto etti. Eğitim Bir-Sen adına açıklama yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin İzci yaşananların artık son bulması çağrısında bulunurken, caydırıcı tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi. Şehzadeler ilçesinde Türk Eğitim Sen Manisa Şubesi, İstanbul Eyüpsultan’da bir lisede öğrenci tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem gerçekleştirdi. 1 günlük iş bırakan öğretmenler ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk portesiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanına kadar sloganlar atarak yürüdü. Bir öğretmen ise ‘Yeter artık ölmek istemiyoruz, şiddete son, silah değil kalem’ yazılı kanlı önlük giyerek eyleme destek verdi. Cumhuriyet Meydanı’nda hayatını kaybeden bütün öğretmenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Alaşehir ilçesinde de tüm sendikalara bağlı öğretmenler bir günlük iş bırakarak düzenledikleri basın açıklamalarıyla şiddetin son bulması çağrısında bulundu.
Kayseri Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile bir araya geldi Melikgazi Belediyesi tarafından çölyak hastalarına özel olarak glütensiz gıdalarla hazırlanan program düzenledi. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi tarafından çölyak hastalarına özel olarak glütensiz gıdalarla hazırlanan programda, Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Zahide Kaya ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Melikgazi Belediyesinin glütensiz malzemelerle hazırladıkları etkinlikte, çölyak hastalığı ve glütensiz beslenme ile ilgili farkındalık oluşturularak glütensiz ürünlerden hazırlanan yiyecekler vatandaşlara ikram edildi. Çölyak hastalığının farkında olduklarını ve çölyakla mücadele eden vatandaşlara her zaman destek olduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu desteklerinin devam edeceğini söyledi. Özel beslenme gerektiren hastalığa karşı farkındalık oluşturulan etkinlikte Başkan Palancıoğlu şunları söyledi: “ Çölyakla Yaşam Derneği ile tanışalı 8 sene oldu. Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Zahide Kaya hanıma ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Çölyak hakkında eğitim veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Yıl içerisinde birkaç kez bir araya geliyoruz. Allah sağlık sorunu vermesin. Bu hastalığın özellikle biraz da beslenme alışkanlıklarından, hazır gıda tüketiminden yaygınlaştığını düşünüyorum. Çölyak hastalarımıza sağlıklı bir yaşam diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” Etkinlik, programa katılan vatandaşlara Melikgazi Belediyesi tarafından glütensiz gıdalarla hazırlanan çölyak çantalarının dağıtılması ile sona erdi.