ASAYİŞ - 24 Nisan 2012 Salı 10:02

ÖNCE FİYAT ARAŞTIRMASI YAPTI, SONRA ÇALDI

A
A
A
ÖNCE FİYAT ARAŞTIRMASI YAPTI, SONRA ÇALDI

Adana`da bir iş yerine müşteri gibi girerek fiyat araştırması yapan kadın, gözüne kestirdiği mağazanın en pahalı çantasını alarak kayıplara karıştı.
Merkez Seyhan ilçesi kent merkezinde bulunan lüks bir ayakkabı ve çanta satış mağazasında meydana gelen olayda, bir kadın iş yerine müşteri gibi girerek keşif yaptı. Ayakkabıları inceleyen kadın, daha sonra çantalara yöneldi. Beğendiği çantaları aynada deneyerek dikkat çekmemeye çalışan kadın, tek tek fiyatlarını öğrendi. Fırsat kollayan kadın, birkaç kez çantayı çalma girişiminde bulundu. Ancak mağazanın boş olması nedeniyle dikkat çekeceğini anlayarak geri bıraktı. Yaklaşık 10 dakika mağazada çantalara
bakan kadın, iş yeri personeli kalabalık bir müşteri grubu ile ilgilendiği sırada daha önce gözüne kestirdiği çantayı alarak hızla iş yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Mağaza personeli, akşam yaptıkları sayımda 250 TL`lik bir çantanın eksik olduğunu fark ederek güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde bir kadının çantayı çaldığını gören çalışanlar, olayı polise bildirdi.
Polis, görüntülerdeki kadını yakalamak için çalışma başlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir