ASAYİŞ - 29 Mayıs 2017 Pazartesi 18:28

Patates başağı toplayıp evine giderken kamyonet çarptı

A
A
A
Patates başağı toplayıp evine giderken kamyonet çarptı

Adana’da patates hasat edilen tarlada başak topladıktan sonra bisikletiyle evine giderken kamyonetin çarptığı şahıs hayatını kaybetti.

Adana’da patates hasat edilen tarlada başak topladıktan sonra bisikletiyle evine giderken kamyonetin çarptığı şahıs hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesinde meydana geldi. İsmi belirlenemeyen 55 yaşlarındaki bir kişi, patates hasat edilen tarlada başak topladıktan sonra torbaya koyup bisikletiyle evine gitmek için yola çıktı. D-400 karayolundan Ceyhan istikametine doğru giden bisikletli şahıs dengesini kaybedip yol ortasına savrulunca arkadan gelen Halil Ç. idaresindeki 01 TT 194 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin ön camına ve kaputun üzerine düşen şahıs, yaklaşık 3.5 metre böyle gittikten sonra yol kenarına düştü. Adamın bisikleti ise kamyonetin altına girdi. Sürücü kaza yerinden yaklaşık 7 metre sonra durabildi. Çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği şahıs kurtarılamadı.



Ağabeyi sandı, korkudan yere yığıldı


Polis olay yerinde sürücü Halil Ç.’yi gözaltına alıp inceleme yaparken bir kişi kaza yerine geldi. Şahıs, polislere ağabeyinin her gün burada başak toplayıp bisikletiyle evine gittiğini, kazada ölenin o olabileceğini söyleyip yüzünü görmek istedi. Ancak polis izin vermeyince şahıs cesedin başında yere oturup kaldı. Bir süre sonra polis cep telefonundan cesedin fotoğrafını şahsa gösterdi. Şahıs, ölen kişinin ağabeyi olmadığını görünce derin bir nefes alıp olay yerinden ayrıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi. Adıyaman Altınşehir Şehit Ahmet yıldırım polis Merkezinde polis memuru S.U.Ş. tarafından açılan ateş ile şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Gerçekleştirilen tören sonrası evli olan Sivas doğumlu Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’in cenazesi İstanbul’a, evli ve 2 çocuk babası olan Kahramanmaraş doğumlu Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül’ün cenazesi ise Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gönderildi. Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri, askeri erkanlar, polisler ve çok sayıda kişi katılırken, şehitlerin yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Olay bir önceki gün akşam Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde meydana gelmiş, polis memuru S.U.Ş., beylik tabancasıyla Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’e ateş açarak şehit etmişti. S.U.Ü., ise burada bulunan diğer polis ekiplerinin bacağına ateş etmesi sonucu yaralanmış ve etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldırılmıştı.