YEREL HABERLER - 25 Aralık 2011 Pazar 10:25

İŞKAD ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

A
A
A
İŞKAD ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Yönetim Kurulu, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek yanlarında olduklarını hissettiriyor. İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen ve yönetim kurulu üyeleri Adana’da sekizinci yaşını kutlayan İŞKAD üyesi Monev Exclusive’in sahibi Gülpelin Görgün’ü bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Kurtuluş Mahallesi’nde hizmet veren Monev Exclusive, Adana’da sekizinci yaşını iş kadınlarıyla birlikte kutladı. İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen ve yönetim kurulu üyeleri ile KAGİD, Soroptomist Derneği, ADSİAD, KAGİD ve BPW üyelerinin katıldığı kutlamada Görgün, 8. yaş pastasını İŞKAD Başkanı Türkmen ile birlikte kesti. Türkmen, Görgün’e derneğe katkılarından dolayı ve üye yeni işyerleri ziyaretlerine katılımı dolayısıyla bir teşekkür belgesi de sundu.
Kadınların toplumun yapı taşı olduğunu ve iş dünyasında da tartışılmaz başarılara imza attıklarını belirten Türkmen, kadın girişimcilerin kent ve ülke ekonomisi için olduğu kadar sosyal yaşam için de önemine vurgu yaptı. Türkmen, üyelerinin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında yer alarak dayanışma içinde olacaklarını sözlerine ekledi.
Görgün ise İŞKAD Başkanı Türkmen ve kendisini yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür ederek, 8. yaş dolayısıyla özel kampanyalar düzenlediklerini dile getirdi.
MONEV EXCLUSİVE HAKKINDA
Görgün’ün sahibi olduğu Adana Monev Exclusive mağazası dünyanın en ünlü sofra takımı ve ev aksesuarı markalarını Türkiye tek yetkili temsilcisi olarak aynı çatı altında bir araya getirip, çağdaş mağazacılık anlayışı ve farklı bir konseptle Türk tüketicisine sunan mağazalar zincirinin bir parçası konumunda. 10 mağazası ile İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin ve Gaziantep’te hizmet veren Monev mağazalar zincirinde porselen yemek takımından, çatal bıçağa, kristal kadehten, gümüş şamdana ve ev aksesuarlarına kadar komple bir koleksiyon ve 10 bin değişik ürün satışa sunuluyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir