GENEL - 14 Haziran 2018 Perşembe 13:53

Başkan Sözlü, mesai arkadaşları ile bayramlaştı

A
A
A
Başkan Sözlü, mesai arkadaşları ile bayramlaştı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, mesai arkadaşları ile bayramlaştı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, mesai arkadaşları ile bayramlaştı.


Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Sözlü, ‘’Hiç bir mesai arkadaşımız vatandaşın karşısına mazeretle çıkmamalı’’ dedi.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda bayramların paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatı, dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladı olduğunu aktaran Başkan Sözlü, Ramazan ayında dahi terörün boş durmadığını, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu zorlu ve sancılı süreçten ancak birlik, beraberlikle çıkabileceğini söyledi.



"Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla"


Öte yandan mesai arkadaşlarına hitaben bayramlaşma töreni öncesi konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, bir aydır kentin kırsalından merkezine tüm ilçelerinde iftar programlarına katıldığını ve sahada insanların ‘Allah razı olsun’ cümlesine şahitlik etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederken ‘’Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Sıkıntılarımız elbette olacaktır ama vatandaşın karşısına mazeretle çıkmayacağız’’ dedi.



Büyükşehir belediyesi bayramda da çalışacak


Adana Büyükşehir Belediyesi, arife günü mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek, bayram boyunca tüm hatlarda toplu taşıma hizmeti bedava olacak, kabristan ziyaretlerinde yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara golf arabaları ve binek araçlar tahsis edilecek. Ayrıca, 3 günlük bayram boyunca kent halkının akrabalarına ziyaretlerini kolaylaştırmak için tüm hatlarda belediye otobüsleri ile metroda ücretsiz toplu taşıma hizmetini sürdürecek. Zabıta ve itfaiye ekipleri de bayram boyunca 24 saat esasına göre mesaisini devam ettirecek. ALO 153 operatörleri, Adanalıların dilek, talep ve şikayetlerini görev başında olan ilgili birimlere iletecek. ASKİ Genel Müdürlüğü kanalizasyon ve içme suyu ekipleri, bayram boyunca Adanalıların acil ihtiyaçlarını karşılayacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Ümraniye’de otobüs şoförüne silahlı saldırı: 6 el ateş etti Ümraniye’de bir İETT şoförü tartıştığı yolcu tarafından silahlı saldırıya uğradı. Başka bir otobüsle son durağa kadar şoförü takip eden şahıs, otobüsten inerek şoföre 6 el ateş etti. Silahlı saldırıda otobüs şoförü kasığından, kalçasından ve dizlerinden yaralandı. Olay, dün Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi’nde saat 18.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Kadıköy - Ümraniye hattında sefer yapan 14B numaralı ve 34 HO 2742 plakalı İETT otobüsü şoförü Emircan Gülce ile Doğan Can isimli bir yolcu arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartıştığı İETT şoförüne sinirlenen Doğan Can isimli yolcu, aynı yöne giden bir başka otobüse binerek son durağa kadar İETT şoförü Emircan Gülce’yi takip etti. Son durakta otobüsün durmasını fırsat bilen saldırgan otobüsten inerek daha önce tartıştığı Emircan Gülce’ye 6 el ateş etti, ardından olay yerinden kaçtı. Kurşunların hedefi olan otobüs şoförü kasığından, kalçasından ve dizlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan otobüs şoförünü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırırken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Mustafa Gül isimli bir vatandaş, "Bu arkadaşlar Kadıköy’de tartışmışlar önce, şahıs öndeki araçla buraya gelmiş. Evine gidip silah almış ve şoförün üzerine ateş ederek şoför arkadaşı yaralamış. 3 mermi alarak yaralanmış. Üç mermiden, bir tanesini dizinden, bir tanesi kalçadan ve bir tanesi de kasığına gelmiş. Buradaki vatandaşlar tarafından müdahale edilmiş" dedi.