ASAYİŞ - 11 Ekim 2018 Perşembe 09:17

Eşinin eve dönmesi için kendini bıçaklayıp gasp süsü verdi

A
A
A
Eşinin eve dönmesi için kendini bıçaklayıp gasp süsü verdi

Adana’da bir adamın kendisini bir hafta önce terk eden eşinin eve dönmesi için kendini 3 yerinden bıçaklayıp 300 lirasının alındığını söyleyerek olaya gasp süsü verdiği ortaya çıktı.

Adana’da bir adamın kendisini bir hafta önce terk eden eşinin eve dönmesi için kendini 3 yerinden bıçaklayıp 300 lirasının alındığını söyleyerek olaya gasp süsü verdiği ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hikmet Ö.’nün (63) eşi Nazlı Ö. (57) bir hafta önce evi terk etti. Hikmet Ö., geçtiğimiz günlerde polisi arayarak "Beni bağlayıp bıçaklayarak 300 liramı aldılar" diye ihbarda bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri bildirilen adrese gitti. Hikmet Ö.’nun 3 yerinden bıçaklandığı ancak yarasının hafif olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hikmet Ö.’yü hastaneye kaldırdı. Apartmanın giriş çıkışları ve apartmana çıkan yollardaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Hikmet Ö.’nün gasp edildiğini söylediği saatlerde apartmana kimsenin girip çıkmadığını tespit etti. Hastanedeki tedavisi sonrası polisin sorguya aldığı Hikmet Ö.’nün psikolojisi bozuk olduğu için kendi kendini bıçaklayıp gasp edildiği yalanını uydurduğunu söylediği öğrenildi. Polis Hikmet Ö.’nün oğlu ile yaptığı görüşmede de annesinin evi terk ettiğini, babasının onun tekrar eve gelmesi için bunu yaptığını, daha önce de annesinin evi terk ettiği dönemlerde babasının buna benzer şeyler yaptığını söylediği ileri sürüldü. Bunun üzerine ekipler, Hikmet Ö.’ye idari para cezası kesti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.