YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 15:31

AK PARTİ KOZAN`DA `BİLGİLİ` DÖNEMİ

A
A
A
AK PARTİ KOZAN`DA `BİLGİLİ` DÖNEMİ

AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı’nda kongre süreci tamamlandı. Mevcut başkan Zeki Ak’ın aday olmadığı kongrede, ’ilçe başkanlığı’ görevine Yusuf Bilgili seçildi.
AK Parti Kozan İlçe 4. Olağan Kongresi, Kozan Belediyesi Sinema Salonu’nda gerçekleşti. Divan Kurulu Başkanlığı’nı AK Parti Adana İl Başkanvekili Kamil Yıldırım’ın üstlendiği genel kurula, Yusuf Bilgili’nin hazırlamış olduğu tek listeyle gidildi. Yoğun ilgi gösterilen kongreye katılanlar arasında; AK Parti Adana milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Ali Küçükaydın da yer aldı. Kongrelerin ’yenilenme hareketi’ olduğunu kaydeden Küçükaydın, partiye bugüne kadar katkı sunan herkese teşekkür etti. Kozan ve çevresine yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Erdinç ise, bu hizmetlerin devamının geleceğini dile getirdi.
Yusuf Bilgili de, “Başbakanımız şunu demişti; ’Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’. Biz de diyoruz ki; ’Kozan’da da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’. Bakın Kozan da 4 yıllık fakülte yapılacak, ’Kozan-Adana-Kozan Duble Yolu’, ’Kozan-Feke Yolu’ yapılıyor. Yerel yönetimimizde de Kozan’da birçok hizmet yaptı. Kozan’ımıza yapılan hizmetler saymakla bitmez. Bu hizmetlerin adı Kozan halkıdır. Çünkü Kozan halkı iktidarımıza bu desteği vermeseydi bu hizmetler olmazdı. Eski ilçe başkanlarımıza ve emeği geçen eski yönetim ve partililerle, partinin bütün kademelerinde görev alan üyelere teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Mehmet Şükrü Erdinç ve Ali Küçükaydın ile birlikte Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, partiye sunmuş oldukları hizmet ve katkıları nedeniyle eski ilçe başkanı Zeki Ak’a bir teşekkür plaketi ve bir buket çiçek sundu. 432 delegenin sandık başına gittiği seçimlerdeyse Bilgili’nin hazırlamış olduğu listeye ’güvenoyu’ çıktı. Buna göre Yusuf Bilgili’nin başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde MHP eski Belediye Meclis Üyesi Hülya Yıldırım ile DSP eski İlçe Başkanı Umut Ölmez de yer alıyor. Yönetimdeki diğer isimlerse şöyle; “Yusuf Bilgili, Ekrem Şahin, Rıfat Gültekin, Ali Arık, Ayşegül Kütük, Mete Ulu, Ali Yörüğer, Üzeyir Sehlikoğlu, Ayşe Perçin, Mustafa Ergen, Salim Akkoç, Nufel Duran, Mustafa Işık, Bekir Kurtaran, Şenay Adyakar, Mislina Menevşe, Uysal Tutar, Halil Keskin, Hüseyin Topaloğlu, Mustafa Kütük, Zafer Yılmaz, Orhan Doğantemur, Yusuf Çelik, Aşkın Sönmez, Ali Ercan Tetik, Ömer Bütüner, Ergün Karaoğlan ve Emir Uğurlu.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir