YEREL HABERLER - 12 Şubat 2013 Salı 13:28

ADANA ``˜İNŞAAT, ISITMA-SOОUTMA VE KENT FUARI` YARIN AÇILIYOR

A
A
A
ADANA ``˜İNŞAAT, ISITMA-SOОUTMA VE KENT FUARI` YARIN AÇILIYOR

TÜYAP tarafından Çukurova Belediyeler Birliği, Makine ve İnşaat Mühendisleri Odası işbirliği ile düzenlenen ``˜İnşaat, Isıtma-Soğutma ve Kent Fuarı` yarın Adana`da açılıyor. Fuara, 12 ülkeden 205 firmanın katılması bekleniyor.
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Seyhan Oteli`nde düzenlediği bilgilendirme toplantısında, TÜYAP tarafından Çukurova Belediyeler Birliği, Makine ve İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubeleri işbirliğiyle eş zamanlı olarak düzenlenecek `İnşaat, Isıtma-Soğutma ve Kent Fuarı`nın yarın başlayacağını bildirdi. Ersözlü, söz konusu fuar ile `Adana İnşaat 2013 - 7. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı`, `Adana IHS 2013 - Adana 6. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı` ile `Adana Kent 2013 - 5. Belediye İhtiyaçları Fuarı`nın aynı anda gerçekleştirileceğini belirten Ersözlü, geçen yıl 7 ülkeden 163 firmanın katıldığı fuara bu yıl 12 ülkede 205 firmanın katılacağını duyurdu.
Çukurova Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Baş ise, Adana`nın inşaat sektörü açısından oldukça önemli bir nokta olduğunu söyleyerek, ``Adana`da inşaat sektörüyle uğraşan firmalar, dünya çapında yatırım yapıyor ve rekabet ediyor. En büyük şansımız da Ortadoğu`ya yakınlığımız. Fuar bu anlamda çok önemli. Gelecek yıllarda daha da büyümesi beklenen fuara, bölge ve Türkiye`nin her yerinden büyük ilgi gösterilmesini bekliyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir