YEREL HABERLER - 03 Kasım 2013 Pazar 10:10

"vıoletta" Sevgisi

A
A
A
"vıoletta" Sevgisi

Disney Channel’da 8 Kasım’daki gösterimi öncesinde sevilen gençlik dizisi Violetta’nın merakla beklenen yeni sezon ilk bölümü ilk defa Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sineması’nda hayranlarıyla buluştu.
Uzun bir yaz tatilinin ardından yeniden bir araya gelen Violetta ve arkadaşlarının dostluk, müzik ve dans dolu yepyeni maceralarını içeren dizinin yeni sezonu Disney Channel’da yayına başlamadan önce özel gösterimi Adanalı hayranlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti.
Film başlamadan önce sinema salonu önünde uzun kuyruklar oluşturan Violeta severler filmin başlamasını heyecanla beklediler. Heyecan ve eğlence dolu diziyi izledikten sonra görüşlerini dile getiren çocuklar, diziye hayran kaldıklarını ve heyecanla beklediklerini belirterek, "Diziyi herkesten önce izlemek de bir başka mutluluk verdi" dediler.
Film bitiminde bile heyecanlarının devam ettiği gözlenen çocuklardan Emrah Aslan, çok heyecanlandığını ve diziyi daha önce de sürekli izlediğini söyledi. Gizem Çelik ise diziyi ilk kez izlediğini, bundan sonra da her zaman izleyeceğini belirtti. Sudenur Yaman da dizideki karakterleri çok beğendiğini belirterek, "Diziyi televizyondan izlemekle sinemada izlemek oldukça farklı. Hayranı olduğum bu diziyi sinemada izlemek bana daha büyük heyecan verdi" diye konuştu.
Buenos Aires’te doğup yalnızca büyüleyici hikayesiyle değil, aynı zamanda muhteşem setleri, güçlü müzikal içeriği ve uluslararası yıldızlardan oluşan çekici kadrosuyla yayınlandığı tüm ülkelerde beğeni toplayan Violetta’nın yeni sezonu Disney Channel’da 8 Kasım’da başlıyor. Yeni sezonunun başlamasıyla Disney Channel, Violetta’nın Türkiye’deki hayranları için eğlenceli bir “izle ve kazan” yarışması da düzenliyor.
Yarışmaya katılmak için 15-24 Kasım tarihleri arasında Violetta’nın Disney Channel’da yayınlanacak yeni bölümlerini izleyip, 'disneyturkiye.com.tr' adresinde yer alan soruları cevaplamak yeterli. En yaratıcı cevabı veren bir şanslı izleyici, Violetta’nın 11 Ocak’ta Roma’da düzenlenecek konserini canlı izleme ve dizinin başrol oyuncusu Martina Stoessel de dâhil olmak üzere, sahne arkasında oyuncularıyla tanışma fırsatı yakalayacak. Seçilecek diğer katılımcılar da birbirinden güzel Violetta hediyeleri kazanacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir