YEREL HABERLER - 21 Kasım 2013 Perşembe 13:11

Ödüllü Fotoğraflar Optimum'da Sergileniyor

A
A
A
Ödüllü Fotoğraflar Optimum'da Sergileniyor

Mersin Olba Fotoğraf Derneği'nin düzenlediği “MOF 2012 Uluslararası Fotoğraf Yarışması”nın “Güvenli Yaşam” kategorisinde ödül alan fotoğrafları Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde sergileniyor.
Hesaplı alışverişin yanı sıra düzenlediği aktivitelerle bölgenin buluşma merkezi olan, toplumsal, sanatsal ve kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapan Optimum'un Fast Food katındaki sergi, binlerce ziyaretçi tarafından ziyaret edildi.
47 ülkeden 431 fotoğraf sanatçısının 4 bin 206 fotoğraf ile katıldığı, jüri üyeliklerini ise 3 farklı ülkeden uluslararası unvana sahip fotoğraf sanatçılarının yaptığı yarışmanın ödüllü fotoğrafları 30 Kasım'a kadar görülebilecek.
Yarışmanın, “Güvenli Yaşam” kategorisinde FIAP Altın Madalyası İtalya'dan Valerio Perrini'nin “Window Cleaner” isimli fotoğrafına, UPI Altın Madalyasını ise Türkiye'den yarışmaya katılan Cihan Karaca'nın "Landscape-2" isimli fotoğrafına verildi.
Yarışmanın Güvenli Yaşam kategorisine katkı veren ve sanata ve sanatçıya vermiş olduğu desteklerle anılan Liberty Sigorta Özel Ödülüne ise Türkiye'den katılımcı olan Erkan Kalenderli'nin "Thimble" isimli fotoğrafı layık görüldü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.