YEREL HABERLER - 05 Şubat 2014 Çarşamba 17:04

Beşiktaşlı Futbolcular Tolga Ve Ersan Adanaspor Antrenmanında

A
A
A
Beşiktaşlı Futbolcular Tolga Ve Ersan Adanaspor Antrenmanında

Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin ile Ersan Adem Gülüm, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdüren Adanaspor'un antrenmanını izledi.
Tolga, turuncu-beyazlı takımın antrenmanını izlerken, Beşiktaş’tan Adanaspor’a gelen kaleci Günay Güvenç’i yalnız bırakmadı. Ayrıca Tolga, Trabzonspor’da oynadıkları dönemden arkadaş olduğu Ergin Keleş'le de hasret giderdi.
Günay’ın iyi bir kaleci olduğunu belirten Tolga, "Maç eksiğini giderdiği zaman Günay çok faydalı olacaktır. Öncelikle iyi bir kişiliğe sahip bir futbolcu. Çalışmayı çok sever. Performansının artacağını düşünüyorum" dedi.
Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül ise eski futbolcuları Ersan Adem Gülüm ile gurur duyduklarını ifade ederek, "Ersan’ın ay-yıldızlı forma altında daha büyük başarılar yakalayacağına inanıyorum. Adanaspor forması altında gösterdiği performans ile Beşiktaş’a transfer olan Ersan aynı şekilde milli forma altında da önemli işler yapacaktır. İstanbul’a geldiğimiz günden bu yana her antrenmanımızı takip ederek bizleri yalnız bırakmadı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah sakatlık yaşamaz ve siyah-beyazlı forma ile istediği hedeflere ulaşır" şeklinde konuştu.
Öte yandan, Adanaspor Cumartesi günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Öğleden sonra yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Teknik direktör Levent Eriş oyuncularının çabuk düşünmeleri ve atağı sonlandırması konusunda uyarılarda bulunurken, rakibi ile çarpışan Fatih Şen herkesi korkuttu. Daha sonra önemli bir sorunu bulunmadığı görülen tecrübeli futbolcu antrenmana kaldığı yerden devam etti.
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek antrenmanı izledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.