YEREL HABERLER - 08 Şubat 2014 Cumartesi 18:46

Adana Demirspor - Samsunspor Maçının Ardından

A
A
A
Adana Demirspor - Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 24. haftasında Adana Demirspor, son dakikalarda yediği golle Samsunspor ile 3-3 berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, çok fazla pozisyon yakaladıklarını ama değerlendiremediklerini belirterek, “En azından kazanamasak da berabere kalma düşüncesi içerisindeydik. Önceki maçları düşündüğümüzde en rahat, kolay pozisyonları gördüğümüz maç olarak değerlendirebiliriz maç buydu. Çok pozisyon yakaladık ama bunları daha uygun kullanabilirdik” dedi.
Samsunsporlu futbolcu Musa Aydın ise yedikleri ilk iki golde kendi hatalarından olduğunu, ancak takım arkadaşlarıyla birbirlerine olan inançları sayesinde maçı berabere bir skorla sonlandırdıklarını kaydetti.
Adana Demirspor'un ilk 6 hedefteki rakiplerinden biri olduğunu vurgulayan Aydın, “En azından yanımıza yaklaştırmadık, mutluyuz” diye konuştu.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ilk 45 dakikada inanılmaz güzel ve keyifli bir futbol oynadıklarına dikkat çekerek, “İkinci yarı biraz geriye çekilmenin sıkıntısı ve bireysel hataların da ön plana çıkmasıyla istediğimiz skoru elde edemedik. Takıma sonradan katılan oyuncularımızın bu süreci tamamen iyi değerlendirmesi için zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda çok tempolu ve coşkulu bir Adana Demirspor müsabakalarda olacak” ifadelerini kullandı.
Beraberliğe rağmen takım arkadaşlarının azmini “takdire şayan” olarak nitelendiren Adana Demirsporlu futbolcu Onur Tuncer ise 3-1'lik skordan sonra psikolojik olarak geri çekildiklerini ve bunun bir boşluk oluşturduğunu kaydetti.
Tecrübeli futbolcu, skordan üzgün olduklarını, amaçlarının taraftara galibiyet hediye etmek olduğunu söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir