EKONOMİ - 13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:09

Yenilikçi konseptlerle geleceğin yapı dünyasını şekillendiriyorlar

A
A
A
Yenilikçi konseptlerle geleceğin yapı dünyasını şekillendiriyorlar

Adana’da faaliyet gösteren Bakız İnşaat, yaptığı projelerle geleceğin yapı dünyasını yenilikçi konseptlerle şekillendiriyor.


Türkiye’nin en önemli kentlerinden Adana’da inşaata uzun yıllardır yön veren firmalar arasında olan Turgay Canver ve kızı Begüm Canver’in sahibi olduğu Bakız İnşaat, geleceğin yapı dünyası için, yenilikçi konseptleri kusursuz uygulamalarla buluşturuyor.


İhlas Haber Ajansı’na konuşan firma sahibi Turgay Canver, “Sürdürülebilirlik, enerji verimliliği ve kullanıcı dostu tasarımlar, yapıların temel öncelikleri arasında yer alıyor. Bakız İnşaat, bu vizyonuyla modern mimari anlayışını, teknolojik yeniliklerle birleştirerek, gelecek nesillere ilham veren projelere imza atıyor” dedi.


Begüm Canver ise projelerini fark oluşturan mimari dokunuşlar ile tasarladıklarını vurgulayarak, “Projelerimizde yenilikçi mimariye yer verirken her detayı titizlikle planlıyoruz. Bütün projelerimizde fark oluşturan yapılar üretildiği gibi bundan sonra yapacağımız projelerimizde de aynı şekilde ilerleyeceğiz fark oluşturan mimari tasarımları kalite ve konfor ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.



Yenilikçi konseptlerle geleceğin yapı dünyasını şekillendiriyorlar

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’ta sel alarmı: Önlemler üst seviyeye çıkarıldı Tokat’ta muhtemel sel ve su baskınlarına karşı düzenlenen koordinasyon toplantısının ardından açıklama yapan Tokat Valisi Abdullah Köklü, bazı köylerin tedbir amaçlı tahliye edildiğini belirterek vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulundu. Tokat Valiliği koordinasyonunda Tokat AFAD İl Müdürlüğünde Turhal ilçesi sel-su baskını koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıya il protokolü ve kurum amirleri katıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, "Bugün de internet sitelerimizden, sosyal medya valilik hesaplarından bahsettiğimiz gibi önlemlerimizi alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya tekrar davet ediyorum. Burada olan bu afete hazırlıklı olmak. Afete hazırlıklı olmak demek önceden önlem almak demek. Bu sene gerçekten son 60 yılın en kuvvetli yağışlarını yaşadık. Bu yağışlar nedeniyle ilgili kurumlarla toplantısını yaptık. Tokat Valiliği ve tüm kurumlar olarak bölge müdürlerimizle burada sağ olsunlar geldiler. Hazırız inşallah. Hep beraber el birliğiyle atlatmayı ümit ediyoruz. Bazı köylerimizi önleme amaçlı tahliye ettik. Tabii ki bu vatandaşlarımızın can güvenliğini temin etmek için aldığımız kararlar bunlar. Yani iki gün, üç gün vatandaşlarımız dışarıda, canı sağ olsun. Diğer konular çok önemli değil. Vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Özellikle dere yataklarından ve güzergahlardaki taşkın olabilecek tehlikeli yerlerden vatandaşlarımız mümkün olduğu kadar uzak dursunlar. Güvenlik güçlerimizin, tarım müdürlüğümüzün, özel idaremizin, Devlet Su İşlerimizin uyarılarına lütfen dikkatle dinlesinler. Onlar için önemli konular. Çünkü biz o planlamaları beraber yapıp vatandaşlarımızı bu konuda uyarıyoruz. O konulara biraz daha dikkat verirlerse memnun oluruz. Turhal derken tüm Tokat vilayetinin toplantısını yaptık. Tabii ki tarım arazilerinde en fazla derenin şehrin içinden geçen yerler biraz daha hassas oluyor. Tural da o ilçelerimizden bir tanesidir. Zaten perşembe gününden beri cuma günü, cumartesi günü tüm özel idare, Devlet Su İşleri, belediye, AFAD, herkes sahada. 24 saat esasına göre dönem dönem bin 200 personelle 500 bandında araca çıktık. Özel sektörden de destek aldık. Gerekiyorsa daha fazla araçla müdahale ederiz. Vatandaşlarımız da duyarlı olurlarsa, bizlere yardımcı olurlarsa çalışmamıza inşallah afeti hep beraber güzel bir şekilde yönetmiş oluruz" dedi.