YEREL HABERLER - 28 Nisan 2012 Cumartesi 17:29

TUT`TA MÜDÜRLER KURULU TOPLANDI

A
A
A
TUT`TA MÜDÜRLER KURULU TOPLANDI

Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nce gerçekleştirilen Müdürler Kurulu Nisan ayı toplantısı, Boyundere İlköğretim Okulu`nda gerçekleştirildi.
Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler`in başkanlığındaki toplantı, merkez ve köylerdeki okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla Boyundere İlköğretim Okulu`nda yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Davut Yaşar ve Okul Müdürü Fahrettin Şeker`in kaymakama sundukları brifing sonrasında toplantıya geçildi. Kurumların mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantının ardından `Yüzde Yüz` SODES projesi kapsamında yapılan kitaplık ve 100 Temel Eser`in dağıtımları Kaymakam Kendüzler tarafından
gerçekleştirildi. Ayrıca Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nca Aralık ayında başlayan ilçe merkez ve köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere çalışma masası ve çalışma koltuğu dağıtımı kapsamında Boyundere İlköğretim Okulu`ndaki 8 öğrenciye masa ve koltukları verildi.
Toplantı sonrası köyde incelemelerde bulunan Kaymakam Kendüzler, köyün mevcut durumu ile ilgili Muhtar Mustafa Mutlu`dan bilgi aldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir