GENEL - 27 Aralık 2011 Salı 16:19

BAKAN ERTUĞRUL GÜNAY`IN ADINI KULLANARAK DOLANDIRICILIK

A
A
A
BAKAN ERTUĞRUL GÜNAY`IN ADINI KULLANARAK DOLANDIRICILIK

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın isminin kullanılarak yardım talebinde bulunan ve iş takibi yapan dolandırıcılara karşı duyarlı olunması için Bakanlık tarafından valiliklere yazı gönderildi.
Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, son günlerde bazı kişi veya kuruluşların Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın ismini kullanarak iş takibi yaptıkları, dernek veya vakıf adına menfaat elde etmeye çalıştıkları, maddi talepte bulunmaya çalıştıklarına ilişkin duyumlar alındığı ve bu tür bu tür taleplere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulunuldu.
Bakanlık Özel Kalem Müdür Vekili Ayşe Özgen Türkgücü imzasıyla Valiliklere, Kültür ve Turizm Müdürlüklerine gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı:
"Son günlerde bazı kişi ve kuruluşların ’dernek, vakıf gibi) Bakanlığımızın ismini kullanarak veya Kültür Bakanımız ile yakınlıklarını ileri sürerek iş takibi yaptıkları, dernek yada menfaat elde etmeye çalıştıkları ve maddi taleplerde bulunduklarına dair duyumlar alınmaktadır. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay’ın bu tür isteklerde bulunacak hiçbir yakını bulunmadığı gibi, herhangi bir dernek veya vakıf yararına maddi yardım sağlanması hususunda talimatları da bulunmamaktadır. Ayrıca,
Bakanlığımızda bulunan herhangi bir personelimizde bu tür talep ve girişimlerde bulunamaz. Bilgilerinizi bu tür girişimler karşısında konunun bağlı ve ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesini Sayın Bakanın talimatıyla, önemli arz ederim."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tolunay Kafkas: "4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor galibiyetiyle ilgili, "Kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Antalyaspor’u 4-1 mağlup etti. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Maçta pozisyon hataları yaptıklarına değinen Kafkas, "Çok stresli ve gergin maçlar oynuyoruz. Her maç final havasında. Bu oyun daha önceki maçlara göre istediğimiz gibi değildi ama sonuç önemli. Özellikle bizim takımın pres gücü yüksekti. Bunun da nedenleri var tam anlamıyla yapamadık. Sakat oyuncularımızın yeni yeni dönmesi. Bazı pozisyon hataları yaptık. Oyunun belli bölümünde topu rakibe bırakıp kontrol etmeye çalıştık. Aslında oyun planımızın içerisinde yoktu ama plan değişikliğine gittik. Sonuçta kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum. Antalyaspor ve Sergen Hocaya da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. "Her maçı kazanabilecek güçte takımız" Gelecek hafta deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor ve ligin kalan bölümüyle ilgili Kafkas şunları söyledi: "Kayseri’de kazanmak istiyoruz. Bizim şöyle bir avantajımız var; son 4 haftaya girerken yükselişimiz var. Hem sonuç olarak hem oyun olarak. Eğer bunu artıya çevirebilirsek her maçı kazanabilecek güçte takımız. Ligde 37-38 ve 40 puanlar tehlikede olduğunu düşünüyorum."