ASAYİŞ - 17 Ocak 2012 Salı 09:25

KAPKAÇÇI ÇALDIĞI ÇANTADAN CÜZDANI DÜŞÜRDÜ

A
A
A
KAPKAÇÇI ÇALDIĞI ÇANTADAN CÜZDANI DÜŞÜRDÜ

Adıyaman’da bir kadının otomobilin içerisinde bulunan çantasını kapıp kaçan hırsız, çantanın içersindeki cüzdanı düşürdü.
Edinilen bilgiye göre, Hatice Sapdüzen, Gölbaşı Caddesi DSİ yanında otomobiliyle marketin önüne geldi. Otomobilin içersindeyken bir kişi otomobilinin kapısını açarak arka koltuğun üzerindeki çantayı kaptığı gibi kaçtı. Çantanın içersindeki cüzdan aracın içersine düştü. Bayan sürücünün durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sivil, resmi ve motorize ekip sevk edildi. Polisler verilen eşkal üzerine geniş çaplı arama başlattı. Sapdüzen’den şahsın eşkalini alan polis ekipleri olay yerine
yakın park, bahçe, çalılıklar, dereler, ara sokaklar ve tarlaları didik didik aradı. Aranan şahıs kayıplara karışırken, polis olayın zanlısını yakalayabilmek için geniş çaplı çalışma başlattı. İfadesi alınan kadın ise, çantasında para bulunmadığını ve şahsın çantayı alıp kaçarken çanta içerisindeki cüzdanı düşürdüğünü, çalınan çantasının içerisinde ehliyetinin ve araba ruhsatının olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir