GÜNDEM - 27 Kasım 2023 Pazartesi 16:06

Başkan Kılınç, yapılan çalışmaları yerinde inceledi

A
A
A
Başkan Kılınç, yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Adıyaman Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına tam mesai yaparak hizmetlerine devam ediyor.


Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Altınşehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Başak Küme Evlerindeki tahrip olan yollarda gerçekleştirilen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.


Altınşehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Başak Küme Evlerindeki vatandaşların ulaşım konusunda rahatlayabilmeleri için Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışması kısa süre içerisinde tamamlanarak Başak Küme Evlerinde ikamet eden vatandaşlara ulaşım konusunda derin bir nefes aldırdı.


Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan ve şehrin en ücra köşelerine kadar hizmet edilmeyen tek bir yer kalmayacağını vurgulayan Başkan Kılınç, “Altınşehir mahallesi sınırlarında bulunan Başak Küme evlerindeyiz. Yaklaşık 25-30 hane 30 yıldır burada ikamet ediyor. Alt yapı ve yol sorunları vardı ancak belediye olarak çok şükür bugün itibariyle 6-7 bin metre kare parke taşı döşeyerek ve alt yapıdaki sıkıntıları gidererek bu sorunları çözmüş olduk. Çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz ve şehrin en ücra noktalarına kadar hizmetlerimizi ulaştırmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.



Başkan Kılınç, yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu’da park halindeki araçlara çarpıp takla attı: Sürücü alkolmetreye üfleyemedi Bolu’da park halindeki iki araca çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dakikalar süren çabasına rağmen alkolmetreye üfleyemedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, kan testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Alemdar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak Sokak’tan Alemdar Sokak istikametine dönüş yapmak isteyen F.D. idaresindeki 14 FB 828 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 14 ABL 306 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 14 ABL 306 plakalı araç da önünde park halindeki 14 AS 206 plakalı otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen zincirleme kazada, 14 FB 828 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ters dönen araçtan çıkarılan sürücü F.D., kontrol amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi. Kaza anı kamerada Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü F.D.’ye polis ekipleri tarafından alkol testi yapılmak istendi. Ancak sürücü, polis ekiplerinin dakikalar süren tüm yönlendirmelerine ve uğraşlarına rağmen alkolmetre cihazına üflemekte başarılı olamadı. O anlar ve polis ekiplerinin çabası saniye saniye kameralara yansıdı.Alkolmetre cihazına üfleyemeyen F.D., alkol oranının belirlenmesi amacıyla kan testi yapılmak üzere polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı.