YEREL HABERLER - 01 Mayıs 2015 Cuma 13:41

AK Parti Adayları Ürün Ve Beder İhsaniye'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

A
A
A
AK Parti Adayları Ürün Ve Beder İhsaniye'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilli adayları Halil Ürün ve Fatih Beder, seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye ilçesine ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İhsaniye seçim bürosunda partililer ile bir araya gelen milletvekili adayları Halil Ürün ve Fatih Beder, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde partililer ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıda bir vatandaşın “İlçe Belediyelerin nüfusu 5 binin altında kalarak kapatılacağı yönünde iddialarda bulunuyorlar” sorusunu sorması üzerine Milletvekili Halil Ürün şu cevabı verdi:
“Bu tam bir yalan, balona küçük bir iğne batıracaksınız söndüreceksiniz. Şuan ki gündemimiz asla bu değil. İdari yapılanmamızın değiştirilmesi ile ilgili Anayasa gündemimizde var oda üst düzeydedir. İlçelerle ilgi sınırları kanun belirliyor nüfus sayılarını kanunda bunlar belirlenebilir ancak müstahak diye bir hak var. Verilmiş hakları geri alamıyorsun. Eğer alınacak olsa şimdiye kadar çoktan alınırdı.”
Afyonkarahisar’ın 15 seneden önce Büyükşehir olmayacağını belirten Ürün, “Nüfus artışı çok yavaş hareket ediyor. Nüfus 750 bine çıkmıyor. Şuanda Büyükşehir İl sınırında ilk Afyonkarahisar’dır. Ama bir bakıyoruz 1 yılda artan nüfus 2 bin olmuş. Şuanda İlçelerle ilgi bir düzenleme yok. Var olduğunu ispat eden varsa ispatlasın ispatlamayan müfteridir” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından AK Parti İhsaniye seçim bürosunun açılışını dualar ile yapan Milletvekili Halil Ürün, daha sonra İhsaniye Kaymakamı Muhammet Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaya’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Ürün, daha sonra İhsaniye’ye bağlı Aşşağıtandır ve Yukarıtandır köylerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.