POLİTİKA - 08 Şubat 2017 Çarşamba 18:01

AK Parti’nin Kadın Kolları başkanları Afyon’da toplandı

A
A
A
AK Parti’nin Kadın Kolları başkanları Afyon’da toplandı

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emine Ergül, Anayasa değişikliği referandum sürecinin Türk demokrasi tarihi acısından önemine değinerek, “Önümüzdeki halk oylaması süreci AK Parti iktidarı için değil, Türk demokrasi tarihi için bir milattır, başlangıçtır. Allah’a binlerce şükür olsun ki, bizlere de bu sürecin parçası olmayı nasip etti” dedi.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 2. Bölge Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı, İl Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emine Ergül, Anayasa değişikliği referandumunun Türk demokrasi tarihi için bir milat olduğunu dile getirdi. Ergül, “Önümüzdeki halk oylaması süreci AK Parti iktidarı için değil, Türk Demokrasi tarihi için bir milattır, başlangıçtır. Allah’a binlerce şükür olsun ki, bizlere de bu sürecin parçası olmayı nasip etti. Önümüzde çok önemli bir dönem var. 2023 hedeflerine ulaşmak için bu süreci başarılı bir şekilde geçirecek, her zaman olduğu gibi millete hizmet aşkı bizim şiarımız olacaktır. Şimdi görevimiz ise 81 ilde 80 milyon vatandaşımıza ulaşarak parti politikalarımızı ve hizmetlerimizi anlatmak ve milletimizle gönül köprüleri kurmaktır. Geçen 16 yıllık iktidar sürecinde birçok ilke imza attık. Allah’ın izni ile yapılacak referandum ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçerek daha hızlı karar alabilen, daha demokratik ve parlamentonun daha güçlü olduğu bir sistemle millete hizmet yoluna devam edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından eğitim toplantısı basına kapalı olarak devam etti.
Toplantıya; Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emine Ergül, Teşkilat Başkan Yardımcıları Çiğdem Koncagül ve Emel Anar, İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Isparta, Kütahya, Karaman, Konya İl Kadın Kolları başkanları, Yürütme Kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları başkanları katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Osman Zeki Korkmaz: “Şimdiden zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmaya hakkı yok” İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden kimsenin zihinsel olarak tatile çıkmaya hakkı yok” dedi. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında İstanbulspor, evinde karşılaştığı Adana Demirspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligden düşmenin matematiksel olarak kesinleşmesine kadar bir oyun kimliğine sahip olduklarına değinerek Korkmaz, “Geçtiğimiz hafta bunun uzağındaydık. Bir hafta boyunca bunun üzerine çalıştık. Bu zamana kadar oluşturduğumuz futbol kimliği devam ettirmemiz gerekiyordu. Bugün 90 dakikanın sonundaki davranıştan memnunuz ancak skor alamadık. Maça yine dalgın ve tatil düşüncesiyle başladık. Yediğimiz golde sadece doğru savunma pozisyonunu alsaydık ofsayt nedeniyle iptal edilecekti. Savunma duruşu hatasından golü yedik. İkinci yarıda reaksiyon verdik. Top daha çok rakip yarı sahadaydı. Daha fazla şut, gol girişimi, korner, etkili hücum sonlandırma girişimi yapmamız gerekiyordu. Pozisyonlarımız var ama daha etkili olmamız gerekiyordu. Son 3 haftada zihinlerimizi toparlamamız gerekiyor. Bu zamana kadar var ettiğimiz bir futbol kimliği ve kültürü var. Bunu sert bir şekilde devam ettirmemiz, ortaya koymamız gerekiyor. Zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmasına izin veremeyiz. Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok. İlk 15 dakika bunun faturasını ödedik. Bu da sonucu belirledi” diye konuştu.