ASAYİŞ - 26 Ocak 2026 Pazartesi 22:02

Afyonkarahisar’da öldürülen köpekle ilgili çok yönlü soruşturma

A
A
A
Afyonkarahisar’da öldürülen köpekle ilgili çok yönlü soruşturma

Afyonkarahisar’da bir parktaki çardağa asılan sokak köpeği katledilirken, Bolvadin Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatıldığı belirtildi.


Olay, Bolvadin ilçesine bağlı Dişli beldesinde meydana geldi. Bir parktaki çardağa asılan sokak köpeği katledildi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri inceleme başlattı. Bolvadin Kaymakamlığı’ndan olayla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:


"Bolvadin ilçemize bağlı Dişli beldesi sınırları içerisinde sahipsiz bir hayvana yönelik eziyet görüntülerine dair ilgili birimlerimiz ivedilikle harekete geçirilmiştir. Söz konusu olayın meydana geliş şekli ve sorumluların tespitine yönelik soruşturma süreci devam etmektedir. Sahipsiz hayvanlara yönelik her türlü kötü muamele ve şiddet eylemi suç teşkil etmekte olup, bu tür fiillere karşı gerekli yasal işlemler kararlılıkla uygulanacaktır. Süreç, ilgili mevzuat çerçevesinde titizlikle takip edilmektedir."



Afyonkarahisar’da öldürülen köpekle ilgili çok yönlü soruşturma

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Halı sahanın çatısı çöktü... Futbolcuların koşarak kaçtığı anlar kamerada Antalya’da şiddetli fırtına sebebiyle halı sahanın çatısı çöktü. Oyuncuların maç için ısındığı anlarda kopan gürültüyle başlayan panik futbolcuların koşarak sahayı terk etmesiyle bitti. Çatının çökme anı ve futbolcuların sahadan kaçışları aksiyon kamerasına yansırken, olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından saatteki hızının zaman zaman 80 kilometreyi bulacağı açıklanan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış, Antalya’nın birçok bölgesinde hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle kentin bazı bölgelerinde ağaçlar yola devrildi. Sağanak yağışta Sarısu, Gökdere, Karaçay, Hisarçardır Mahallelerinde bazı dereler taştı. Taşan dereler nedeniyle sokakları su basarken, su seviyesi bazı noktalarda 50 santimetreyi buldu. Kepez bölgesinde ise Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan bir halı sahanın çatısı, maç oynandığı sırada kuvvetli rüzgara dayanamayarak çöktü. Futbolcuların oyuna başlamaya hazırlandığı anlarda yaşanan olayda kimse yaralanmazken, çatıdan gelen seslerden tedirgin olan oyuncuların diyalogları da görüntüye yansıdı. Saha hakkında konuşan futbolcular biranda gelen gürültüyle sahadan koşarak kaçarken, sahayı terk ettikleri anda çatıda çökme yaşandı. O anlar oyunculardan birinin aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı.