SPOR - 27 Nisan 2024 Cumartesi 12:45

Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

A
A
A
Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksinde bulunan Sukay tesisleri, 2024’ün yeni spor sezonuna hazırlanmak için hummalı bir çalışma temposuna girdi.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında tesislerde teknik eksiklikler gideriliyor, spor alanları yenileniyor ve sporculara en ideal ortamı sunmak için çeşitli düzenlemeler yapılıyor.


Geçtiğimiz yılın ardından tesiste yapılan kapsamlı incelemeler sonucunda tespit edilen teknik eksikliklerin giderilmesi öncelikli olarak ele alındı. Bu kapsamda tesislerin altyapısı titizlikle kontrol ediliyor ve gerekli onarımlar ve yenilemeler yapılıyor. Sukay tesisleri sporcuların günlük kullanım alanlarında hijyen ve işlevsellik açısından yeniden düzenleniyor.


Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sukay tesislerinin 2024 yılında önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını da müjdeledi.



Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Buharkent Gençlik Merkezi, kapılarını açtı Aydın’ın Buharkent ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Erol’un girişimleriyle hayata geçirilen ve yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi kapılarını açtı. Aydın’ın dört bir yanında spor yatırımları yükselmeye devam ederken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol tarafından ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi kapılarını açtı. İnşaat bedelinin bir kısmının Buharkent Belediyesi tarafından karşılanan merkeze, ilk günden gençlerin yoğun ilgisi olurken, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetler gibi geniş yelpazesi ile Buharkentli gençlerin yeni cazibe merkezi olacak. Gençlerin faydalanabilmesi ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği merkez, uzun bir çalışma sürecinin ardından kapıları gençler için açtı. Modern ve donanımlı bir yapıya sahip olan Buharkent Gençlik Merkezi, resim atölyesi, müzik odası, sınıflar, ders çalışma ortamları ve hasır odası gibi farklı alanlarda gençlerin ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik imkanlar bulunduruyor. Merkezin açılmasından memnun kaldıklarını ifade eden gençler ise merkezi beğendiklerini söyleyerek sunulan imkanlar için Belediye Başkanı Mehmet Erol’a teşekkür etti. Verdiği sözler arasında olan Gençlik Merkezi’ni ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ise projeyi gençlerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hayata geçirdiklerini belirterek merkezin, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacağını söyledi.
Konya Karataylı emekliler piknikte buluştu Kültürel ve sosyal alandaki proje ile hizmetleriyle vatandaşların hayatına dokunan Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, ilçedeki 23 emekli konağından yararlanan çınarlara yönelik bir piknik programı düzenledi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da etkinliğe katılarak emeklilerle buluştu. Dostlarıyla keyifli bir gün geçiren Karataylı emekliler, piknik etkinliği dolayısıyla Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler. Karatay Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Karatay Emekli Konakları sayesinde emeklilerin hem sosyalleşmesine hem de emekliliğin tadını çıkarmalarına önemli katkılar sağlıyor. Bu çerçevede Karatay Belediyesi, emekli konaklarından yararlanan vatandaşları piknik programında buluşturdu. Konya Kent Ormanı’nda düzenlenen piknik organizasyonuyla Emekli Konağı sakinleri, komşuları ve dostlarıyla keyifli bir gün geçirdiler. Emekli konağı sakinlerimize yönelik etkinliklerimiz sürecek Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca da bu güzel günde emeklileri yalnız bırakmadı. Karatay Emekli Konakları’nın birlik ve beraberliğin adresi olduğunu ifade eden Başkan Hasan Kılca, emeklilerin sosyal hayatını canlandırmak ve birlikte vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla pek çok proje yürüttüklerini söyledi. Emekli Konakları’ndan faydalanan emeklileri piknik organizasyonuyla bir kez daha bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını belirten Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak sizleri çok seviyoruz. Her biriniz bizim büyüğümüz ve çınarlarımızsınız. Belediye olarak ilçemize ve insanımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Büyüklerimizle birlikte bu ve daha birçok etkinlik yapmayı önemsiyoruz. Büyüklerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz. Çünkü siz çınarlarımızın hayır duasını almak ve isteklerine cevap vermek bizleri de bir o kadar mutlu ediyor. Sizlerin talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür Piknik organizasyonundan dolayı memnuniyetlerini dile getiren emekliler ise “Karatay Belediyesi’nin hizmetimize sunduğu emekli konakları sayesinde birçok etkinliğe ve programa katılıyoruz. Bizler için bu piknik de çok güzel oldu.. Arkadaşlarımızla, dost ve komşularımızla güzel bir gün geçiriyoruz. Bizlere bu imkânı sunan Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Trabzon ‘Sütlaç’ Ortahisar Belediyesi’nin maskotu oldu Trabzon’da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi tamamlanan ve beyaz tüyleri nedeniyle ‘Sütlaç’ ismi verilen sokak kedisi Ortahisar Belediyesi tarafından sahiplenildi. Hayvan sevgisi ve hassasiyetiyle bilinen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, yaralı bir sokak kedisinin tedavisini üstlenip, belediyenin hizmet binasına alarak örnek bir tavır sergiledi. Sütlaç’ın hikâyesini anlatan Başkan Kaya, “Rengi beyaz olduğu için ve ‘yöresel bir ismi olsun’ istediğimiz için adını Sütlaç koyduk. Sütlaç bir sokak kedisi. Yaklaşık 1,5 ay önce bir trafik kazası geçirdi. Veteriner hekimlerimiz ilgilendi ve sağ arka ayağından ameliyat oldu. Eşim Tuba hanımla evimizdeki kedimiz Romeo’yu tedaviye götürdüğümüzde yaralı kedimizi gördük ve sahiplenmek istedik. Sütlaç artık Ortahisar Belediyemizin koridorlarında, makamımızda, belediyemizin her yerinde görebileceğimiz patili dostumuz olacak. Bütün bakımını, tedavilerini biz burada karşılayacağız. Ailemizin bir bireyi olacak” dedi. Trabzon halkına patili dostların sahiplenilmesi noktasında çağrıda bulunan Başkan Ahmet Kaya, “Buradan bütün Trabzonlu hemşerilerime, bütün dostlarıma, sokak hayvanlarına sahip çıkmalarını ve bir sokak hayvanı sahiplenmelerini istediğimi ifade etmek istiyorum. Bu çok önemli ve insani bir görev. Bu canların hepimiz kadar korunmaya, beslenmeye ve barınmaya hakkı var. Sokaklarda aç, susuz dolaşıyorlar. Biz Ortahisar Belediyemiz olarak elimizden geldiğince bu canlarımıza, patili dostlarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz ama yetemediğimiz noktalarda o vicdanlı ve güzel yürekli hemşehrilerimiz bu canlara sahip çıkıyorlar. Gönül ister ki bu hassasiyet yaygınlaşsın, sokaktaki bütün canlarımızı sahiplenelim, tedavilerini yaptıralım. Onların en az bizim kadar yaşama hakkı olduğunu bilelim ve bu bilinçle sahip çıkalım istiyorum. Patili dost sahiplenme hareketine, hep birlikte birer sokak hayvanı sahiplenerek sahip çıkalım istiyorum. Sütlaç’ımızı tedavi eden, iyileştiren, ona sevgisini ve emeğini veren veterinerlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.