ASAYİŞ - 18 Mart 2017 Cumartesi 17:18

Ağrı Bayan Futbol takımı trafik kazası geçirdi: 1’i ağır 18 yaralı

A
A
A
Ağrı Bayan Futbol takımı trafik kazası geçirdi: 1’i ağır 18 yaralı

Türkiye Futbol Fedarasyonu Kadınlar 2.

Türkiye Futbol Fedarasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele den Ağrı Birlik Spor kafilesi Malatya deplasmanına giderken Patnos ilçesinde trafik kazası geçirdi.


Malatya deplasmanına gitmen üzere Ağrı ilinden çıkan Bayan futbol takımı Patnos ilçesinde Yeni Cezaevi mevkinde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 04 M 0434 Plakalı Kamil Bayram idaresindeki minibüs yoldan çıkarak takla attı.Olayda 1 şoför,3 teknik heyet sorumlusu ve 14 bayan futbolcu yaralandı.


Yaralıların ilk müdahalelerinin Patnos Devlet Hastanesinde yapıldığı,ağır yaralı olan Dicle Aslan’ın yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Deprem bölgesinde çocuklar ‘sıfır atık’ bilinciyle eğlendi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında depremzede çocukları hem eğlendirdi hem de ‘sıfır atık’ konusunda bilinçlendirdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Adıyaman’daki konteyner kentte etkinlik düzenledi. Adıyaman K-8 konteyner kentteki etkinlik alanında çocuklar doyasıya eğlendi. Bakanlığın Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından oyun parkurundan tiyatroya, beceri ve zeka oyunlarından bilgi yarışmasına kadar birçok etkinlik düzenlendi. 23 Nisan etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ çalışmaları da büyük ilgi topladı. Çocuklar sıfır atık hakkında bilgi alırken uygulamalı olarak atık ayrıştırdı. Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen, amaçlarının çocukları bilinçlendirmek olduğunu belirterek, “Bakanlığımız, Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Malatya illerinde bu etkinlikleri düzenliyor. Burada amaç, deprem bölgesinde konteyner kentlerdeki çocukların moral ve motivasyonunu arttırmak ve bu noktada çevre bilincini aşılamak. Sıfır atık ve iklim değişiklikleri noktasında çocukları bilinçlendirmek” ifadelerini kullandı. Çocuklar ise düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.