POLİTİKA - 04 Kasım 2017 Cumartesi 17:04

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan: "Çalışmaya devam"

A
A
A
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan: "Çalışmaya devam"

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı’ya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı’ya geldi.


Patnos ilçesinde AK Parti ilçe kongresine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, AK Parti Ağrı 24. Dönem Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve beraberindeki heyetle birlikte karayolu ile Ağrı’ya geçerek İl Başkanlığı binasında partililer ile bir araya geldi. Burada partililere konuşma yapan Kan, AK Parti teşkilatı ile bir araya gelmenin kendilerine enerji verdiğini ve son 4 ayda Ağrı’ya üçüncü gelişinin olduğunu söyledi. Yeni atanan AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Kan, dün AK Parti iktidarının 15. yıl dönümü olduğunu belirtti. Kan, “Bu kutlamalar bizim için bir şükretme, hamd etme meselesi hem de yapılacak ne kadar çok işimiz var ona da bakmanın vesilesi, Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız bu ülke için gece gündüz koşturduğu bir halde iken bizlerinde ondan daha fazla koşturmamız lazım, yükünü hafifletmemiz lazım. Çünkü 15 sene evvelinde bugüne baktığımızda Türkiye yok artık. Artık Türkiye uluslararası sistemde söz sahibi, mazlumların dertleri için koşturan bir Türkiye var. Bizde bundan sonrası için daha iyi işler yapabilmek için gece gündüz çalışmaya inşallah devam edeceğiz. Genel merkezimizden ilçelerimizin sandık sorumlularına kadar her kademedeki teşkilat ailesi mensubu çalışmaya devam edecek” dedi.


Ağrı’da güzel çalışmaların olduğunu dile getiren Kan, “Ağrı’da zaten Allah’ın izniyle çok güzel çalışmalara oluyor. Bu manada genel merkez olarak bizde elimizden geleni yapmaya hazırız. Ama 2 husus var, burada da onu görüyorum. Hem gençler hem de kadınların önünü açma konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın teşkilata ve Türkiye genelinde talimatları var. İlçe kongremizde de gördük ki hem kadın hem de genç üyelerimiz var, olacak inşallah yeni yönetimlerde de. Bu noktada da zaten 16 Nisan seçimleri halk oylamasında yaptığımız anayasa değişikliği ile biz 18-25 yaş gençlerinin de mecliste temsil edilmesinin önünü açmıştık. Bu vesile ile burada gençleri ve hanım efendileri görmüşken bu noktada da bütün teşkilatlarımızın dikkatli ve hassas olmasını Sayın genel başkanımızın bu konuda ki hassasiyetlerini de tekrar hatırlatmak istiyorum. Ağrı’da öyle bir sıkıntımız yok. Ama diğer illerimizde inşallah aynı şekilde örnek alırlar. Temsil açısından kadın, erkek genç farklı özelliklere sahip kardeşlerimizin inşallah teşkilatlarımızda temsil edilebilmesi için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.


Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Konyaspor’da Omerovic’in durumu yönetim toplantısında belli olacak Konyaspor’da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra belli olacak. Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Sivasspor maçından sonra bir değerlendirme yaptık. Net kararımızı yarın toplantının sonrasında açıklayacağız" dedi. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Hakan Keleş ile yolların ayrılmasından sonra 62 yaşındaki Bosna-Hersekli çalıştırıcı Fahrudin Omerovic ile mukavele imzalamıştı. Ligin bitimine 4 hafta kala yeşil-beyazlı yönetimde Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması gündeme geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Sivasspor maçından sonra bir değerlendirme yaptık. Net kararımızı yarın toplandıktan sonra açıklayacağız. Şu ana kadar yazılanların hiçbirinin kesinliği yok ve resmiyet kazanmadığı için sadece söylentiden ibaret. Yarın bir karar verilecek. Omerovic hocayla devam edilip edilmeyeceği ile şu anlık alakalı bir karar çıkmadı ama büyük ihtimalle devam edilmeyecek gibi görünüyor. Netlik kazanmadığı için de biz bir şey diyemiyoruz" diye konuştu. Adem Bulut, Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması halinde takımın başına gelecek hocanın yeni bir hoca mı olacağı yoksa içeriden biri mi olacağına da yarın karar vereceklerini kaydetti. Fahrudin Omerovic, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 13 lig maçında 3 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan elde etti. Bu maçlarda 16 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde 15 gol gördü.
İzmir İş yerine sığınan genci taraftarlara vermediler, ortalık savaş alanına döndü...O anlar cep telefonu kamerasında İzmir’de, Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasının arından yaşanan kutlamaların devamında kavga çıktı. Bir grup taraftardan kaçarak bir iş yerine sığınan gence esnaf sahip çıkınca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların yanı sıra sandalyelerin havada uçuştuğu kavga kameraya yansıdı. Trendyol 1 Lig’in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor’un ardındın Süper Lig’e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitiminden itibaren binlerce taraftar doyasıya takımlarının bir üst lige çıkışını kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi’nde kavgalar yaşandı. İddiaya göre, kalabalık Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan bir iş yerine sığındı. Bunun üzerine iş yeri çalışanları da içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Bir süre aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasından bir anda kavga çıktı. Motosikletle kavganın arasına dalıp, kaskıyla vurmaya başladı İş yeri çalışanları ile kalabalık Göztepe taraftarları arasında çıkan kavga, anbean cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde; iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktığı ve taraftarlar ile iş yeri çalışanlarının birbirlerine sandalye fırlattıkları, bu esnada kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan motokuryenin ise kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu, o esnada iş yerinin önündeki masada bulunan müşterilerden küçük bir kızla yanındaki kadının kavganın ortasında kaldığı yer aldı. Öte yandan, yine aynı caddede taraftarların kendi aralarında yaptıkları bir başka kavga ve kavga esnasında kabalalık bir grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kalabalık grubun dağıldığı öğrenildi. (Mİ-