GENEL - 19 Mayıs 2020 Salı 12:46

Minik Kardelen ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına kumbarasını bağışladı

A
A
A
Minik Kardelen ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına kumbarasını bağışladı

’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek olmak isteyen Kardelen Tulumtaş, kumbarasında biriktirdiği 376 TL’yi bağışladı.

’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek olmak isteyen Kardelen Tulumtaş, kumbarasında biriktirdiği 376 TL’yi bağışladı.


Korona virüs nedeniyle başlatılan ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Türkiye’nin birçok noktasından destek gelmeye devam ederken, Ağrı’da yaşayan Kardelen Tulumtaş da bu kampanyaya kumbarasıyla destek verdi. Sosyal medyada paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek vermek istediğini söyleyen minik Kardelen biriktirdiği 376 TL’yi bağışladı.



“Dişlerimi yaptırmak için toplamıştım”


Dişlerini yaptırmak için biriktirdiği parayı ‘ Biz Bize Yeteriz Tükiyem’ kampanyasına bağışlamak istediğini belirten Kardelen Tulumtaş, “Cumhurbaşkanı’nın yönettiği ‘ Biz Bize Yeteriz Tükiyem’ kampanyasına katılmak istiyorum. Kumbaramda bulunan parayı bağış yapmak istiyorum. Dişlerimi yaptırmak için toplamıştım. İnşallah bu hastalığı hep beraber yeneriz. Sonra dişlerimi yaptırırım. Bizler güçlü bir milletiz, ekmeğimizi paylaşıyoruz.Cumhurbaşkanıma bir mesajım var; Dimdik yolunuza devam edin, yolunuz açıktır. Çünkü Türkiye’nin size ihtiyacı var. Kumbaramı İl Başkanına vereceğim” ifadelerini kullandı.


Kardelen Tulumtaş’ın paylaştığı videoyu gören AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, korona virüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı olduğu için sokağa çıkma yasağı bulunan ve ailesiyle birlikte özel izin alıp makamına gelen minik Kardelen ile görüştü . Kumbarasıyla birlikte gelen Kardelen Tulumtaş’tan biriktirdiği 376 TL’yi alan İl Başkanı Abbas Aydın, bankaya göndererek kampanyaya bağışladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.