GENEL - 03 Haziran 2020 Çarşamba 13:58

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin sınav merkezlerini denetledi

A
A
A
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin sınav merkezlerini denetledi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, 20 Haziranda yapılacak Merkezi Sınav (LGS) binalarını tek tek denetledi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, 20 Haziranda yapılacak Merkezi Sınav (LGS) binalarını tek tek denetledi.


Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, LGS’de öğrencilerin sınava gireceği binalardaki hazırlıkları yerinde görmek ve varsa eksiklikleri tespit etmek, gidermek amacıyla Milli Eğitim Şube Müdürü Kutbeddin Kaya ile birlikte Sınav merkezi okullarda incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin,"İlimizdeki tüm 8.sınıf öğrencilerimiz 20 Haziranda LGS ’ye kendi okullarında gireceklerdir. Bunun için tüm hazırlıklarımızı yaptık yapmaya devam ediyoruz. Daha önce ilçe milli eğitim müdürlerimiz ve merkez ilçe sınav merkezi okul müdürlerimizle LGS’ye hazırlık toplantıları yapmıştık. O toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda okul yöneticilerimiz pandemi sürecindeki hassas durumu da göz önünde bulundurarak ortaokullarımızı sınava hazır hale getiriyorlar. Bizler de köy ortaokullarımız dahil olmak üzere tüm sınav merkezi okullarımızı arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek tespitlerimizi yerinde yapacağız. Tüm okullarımıza yeterince maske, dezenfektan ve diğer hijyen malzemelerini sağlayacağız, bu konudaki hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Öğrencilerimizin huzurlu, güvenli ortamda sınava girmelerini sağlamak için ne gerekiyorsa yapılacaktır. LGS ile ilgili bir uygulamayı da önümüzdeki hafta bir okulumuzda yapmayı planlıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı yaptıktan sonra ilimizde bu sınavın sorunsuz şekilde geçeceğini umut ediyoruz. Bu vesileyle sınava girecek tüm çocuklarımıza başarılar dilerim"dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Belediye meclisinde 5 madde komisyona gönderildi Zonguldak Belediye meclisinde gündeme gelen 5 madde oy birliği ile komisyonlara gönderildi. Zonguldak Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk birleşimi Belediye Başkanı Tahsin Erdem başkanlığında belediye nikah salonunda yapıldı. Gündemde 5 madde ise oy birliği ile komisyonlara gönderildi. Mali Hizmetler Müdürlüğünün 2023 Mali Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesaplarının ve Cetvellerinin görüşülmesi hakkındaki yazısı görüşüler ilgili komisyona havale edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norma Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelikte B4 gurubunda yer alan Belediye kadrolarında yapılacak olan ihdas değişikliğine ait 1 sayılı cetvelin görüşülmesi hakkındaki yazısı okunarak komisyona gönderildi. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün Zonguldak Belediye Gelirleri Tarifesinin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Hizmetleri Ücretleri bölümünde Su Ücret Tarifesi ve Atıksu Ücret Tarifesi konulu kısımların (B) bendinin "Engelli İndirimli Konut" şeklinde düzenlenmesi ve (J) bendinin eklenerek "Şehit Yakını ve Gazi İndirimli Konut" şeklinde düzenlenerek ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki yazısı okunarak komisyona gönderildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Merkez İlçe sınırları içerisindeki Belediye mülkiyetinde veya hissesi bulunan taşınmazların, 29813290 sayılı kanun 10/C maddesi kapsamında hak sahipliği tespit edilen kişilere, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun geçici 16’ncı maddesi uyarınca Yapı Kayıt Belgesi verilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen yönetmeliğin 7’nci maddesi gereği yapı kayıt belgesi sahiplerine ve 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 17/3 maddesince parsel hissedarlarına tahsisen devir veya doğrudan satışlarına ilişkin ilgili kurumlarda yapılacak tüm iş ve işlemler için Belediye Encümeni ile Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e yetki verilmesi hakkındaki yazısı okunarak komisyona gönderildi.
Ankara 77 ilde "SİBERGÖZ-37" operasyonu: Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında 156 şüpheli yakalandı Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüphelinin yakalandığını kaydetti. "En hassas olduğumuz konuların başında çocuklarımızı korumak geliyor. Kara Vatan’da olduğu gibi Siber Vatan’da da sanal devriyelerimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında" diyen Bakan Yerlikaya, operasyonla ilgili şu ayrıntıları paylaştı: "Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak ve Bayburt olmak üzere toplam 77 ilde düzenlenen ’SİBERGÖZ-37’ operasyonlarında şüphelilerin; CPS (Çocuk Koruma Sistemi) ve NCMEC (Ulusal Kayıp ve İstismara Uğramış Çocuklar Merkezi) isimli uluslararası kuruluşlarla yapılan çalışmalar sonucu; çocuklara ait cinsel içerikli fotoğrafları ve videoları bilgisayar ortamında indirdikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."