GÜNDEM - 27 Eylül 2025 Cumartesi 11:48

Ağrılı milli sporcu Eyüp Murat Alpaslan’dan büyük başarı

A
A
A
Ağrılı milli sporcu Eyüp Murat Alpaslan’dan büyük başarı

Hırvatistan’da düzenlenen 12. Li-Ning Zagreb Youth Open turnuvasında U-13 kategorisinde altın madalya kazanarak şampiyon olan Ağrılı milli sporcu Eyüp Murat Alpaslan, elde ettiği başarının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi’yi ziyaret etti.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Ahmet Çelebi, genç sporcuyu kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.


Çelebi, Eyüp Murat Alpaslan’ın elde ettiği şampiyonluğun hem Ağrı hem de Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Eyüp Murat, azmi ve gayretiyle bizleri gururlandırdı. Kendisini, ailesini ve antrenörleri Halil Alpaslan ile Nevzat Alpaslan’ı yürekten kutluyorum. Bundan sonraki müsabakalarda da başarılarının devamını diliyor, her zaman sporcumuzun yanında olacağız" dedi.


Ziyaret sırasında milli sporcu Alpaslan, turnuva süreci hakkında bilgi paylaşarak, desteklerinden ötürü İl Müdürü Çelebi’ye teşekkür etti.


Ziyaretin sonunda İl Müdürü Ahmet Çelebi, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ile birlikte genç sporcuya çeşitli hediyeler takdim etti.



Ağrılı milli sporcu Eyüp Murat Alpaslan’dan büyük başarı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Önce telefonu, sonra da kelepçeyi bahane ederek alkol testini reddetti Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü uzun süreli kovalamacanın ardından kaza yapması sonucu yakalandı. Sürücü, ekiplere önce telefonunu daha sonra da kelepçeyi bahane ederek alkol testini reddederken, 685 bin TL idari para cezası yazıldı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde ekipler, T.Ö. yönetimindeki 06 EPM 741 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. Ekiplerin ihtarına uymayan T.Ö. kaçmaya başladı. T.Ö. uzun süren kovalamaca sonucu Kocasinan ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi 6309. Sokak’ta kaza yapması sonucu yakayı ele verdi. Ehliyetinin bulunmadığı öğrenilen T.Ö. ekipler tarafından gözaltına alınarak, polis aracına bindirildi. Ekipler tarafından alkol testi yapılmak istenen T.Ö. önce telefonunu daha sonrada kelepçesinin çözülmesi isteyerek, alkol testinin reddetti. T.Ö.’ye ‘dur ihtarına uymamak’, ‘ehliyetsiz araç kullanmak’, ‘alkol testini reddetmek’ ve Trafiğin İlgili Maddelerince toplamda 685 bin TL idari para cezası yazıldı. Otomobil ise 60 gün süreyle trafikten men edilirken, ehliyeti bulunmayan T.Ö. alkol testini reddettiği için ehliyet başvurusunu 5 yıl sonra yapabilecek. T.Ö. hakkında ‘trafiğin güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan hakkında adli işlem başlatılarak, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.