ASAYİŞ - 29 Ağustos 2025 Cuma 02:04

Aksaray’da damat kayınpederini tüfekle vurdu

A
A
A
Aksaray’da damat kayınpederini tüfekle vurdu

Aksaray’da eşiyle tartışan kızını evinden almaya giden kayınpeder, damadı tarafından tüfekle vuruldu. Bacağından vurulan kayınpeder yaralanırken, damat polis ekiplerince evinde tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.


Olay, gece yarısı Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ahmet C. (29) eşiyle tartışınca araya eşinin babası girdi. Kayınpederi İsmail B. (55) ile telefonla görüşen damat Ahmet C. telefonda tartışırken, tartışmanın ardından iddiaya göre baba kızını almak için damadının evine gitti. Binanın 4. katında oturan damadının kapısını çalan kayınpeder, kapıyı açan damadı ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce damat evinde bulundurduğu tüfeği alarak kayınpederine ateş açtı. Bacağından yaralanan kayınpeder kanlar içinde apartmana düşerken, tüfek sesini duyan apartman sakinleri yaralı adamı dışarıya çıkardı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kayınpedere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansa taşınan kayınpeder Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatan polise kipleri ise olayı gerçekleştiren damadı evinde suç aleti tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.


Hastanede tedavi altına alınan kayınpederin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.



Aksaray’da damat kayınpederini tüfekle vurdu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Alaşehir’de bir günde 4 mevsim yaşandı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir günde adeta dört mevsim bir arada yaşandı. Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde lapa lapa kar yağarken, öğlen güneş yüzünü gösterdi. Akşamüstü nohut büyüklüğünde dolu etkili oldu, ardından ise yağmur başladı. Yaşanan hava değişimi çiftçilerin ve esnafın yüzünü güldürdü. Alaşehir’de gece saatlerinde soğuyan hava, sabaha karşı yüksek kesimlerde kar yağışına neden oldu. Dağhacıyusuf, Çarıkbozdağ, Bahçeli, Bahadır, Kozluca ve Azıtepe mahallelerinin yüksek noktalarında etkili olan lapa lapa kar yağışı, zaman zaman toprağı beyaza bürüdü. Öğle saatlerine doğru güneşli bir havaya dönen ilçe merkezinde, akşamüstü bu kez yaklaşık 1-2 dakika süren ve nohut büyüklüğünde yağan dolu kısa süreli şaşkınlık yaşattı. Dolu yağışının ardından ise yağmur etkili oldu. Hava değişimlerini anbean yaşadıklarını belirten Alaşehirli esnaf Halil Okumuş, "Sabah kalktığımızda yüksek kesimlerde lapa lapa kar yağdığını sosyal medyadan gördük. Öğlen üzeri şehir merkezimize ve çevresine yaklaşık 1-2 dakika nohut büyüklüğünde dolu yağışı oldu. Arkasından da yağmur yağmaya başladı. İnşallah bu sene bolluk ve bereket yılı olacak. Barajlarımız doldu, toprağımız suya doyacak. Çiftçilerimiz mutlu olursa esnafımız da mutlu olur" dedi. Bir günde dört mevsimi yaşayan Alaşehirliler, özellikle yağışların tarım açısından umut verici olduğunu ifade ederken, ilçede etkili olan yağmurun gece saatlerinde de aralıklarla devam etmesi bekleniyor.