ASAYİŞ - 16 Nisan 2022 Cumartesi 11:37

Arabada eroin, ceplerinde esrar, evlerinde uyuşturucu hap çıktı

A
A
A
Arabada eroin, ceplerinde esrar, evlerinde uyuşturucu hap çıktı

Aksaray’da jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, şahısların araçlarında eroin, ceplerinde esrar ve evlerinde uyuşturucu hap ile esrar maddesi ele geçirildi.

Aksaray’da jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, şahısların araçlarında eroin, ceplerinde esrar ve evlerinde uyuşturucu hap ile esrar maddesi ele geçirildi.


Operasyon, Aksaray’ın merkeze bağlı Yenikent Beldesinde bir araca yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, 2 şahsın uyuşturucu imal edip ticaretini yaptığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçerek şüphelilerin peşine düştü. Kimliği belirlenen R.K. (37) ve İ.A. (32) isimli şüphelileri teknik ve fiziksel olarak takibe alan jandarma ekipleri 3 gün boyunca yapılan takibin ardından yeterli delil ve bulgularla operasyon için düğmeye bastı. Şahısların kullandığı otomobile yönelik gerçekleştirilen operasyonda; araç belde yakınlarında seyir halinde iken durdurularak alınırken, 2 şüpheli de gözaltına alındı. Şahısların aracında yapılan aramada 150 gram eroin maddesi, üzerlerinde yapılan aramada ceplerinde kubar esrar maddesi ve kaldıkları evde yapılan aramada ise 16 adet uyuşturucu hap ile bir miktar kubar esrar ele geçirildi. Şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, soruşturma devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: “Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işıkhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu. Başkan Doğan, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Işıkhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Işıkhan, Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti olduğunu belirterek, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Şeref defterinin imzalanıp hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.