POLİTİKA - 16 Temmuz 2020 Perşembe 10:56

Mezarlık yolu asfaltlanıyor

A
A
A
Mezarlık yolu asfaltlanıyor

Suluova Belediyesi, Belediye Kabristanlığı yolu üzerinde asfalt öncesi çalışmalara başladı.

Suluova Belediyesi, Belediye Kabristanlığı yolu üzerinde asfalt öncesi çalışmalara başladı.


Ekipler Bireylül Mahallesi Belediye Kabristanlığı, Makine İkmal Kampüsü ve köy bağlantı yolunda asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Yaşam standartları ile her platformda büyüyen ve gelişen bir Suluova için çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Belediye Kabristanlığı yolunun asfalt çalışmalarına başladık. İnşallah çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak Kurban Bayramı öncesinde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize Hayırlı olsun” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Özyiğit, 32 mahalle muhtarıyla buluştu Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, muhtarlarla daima iletişim halinde olduklarını ve birlikte çalıştıklarını belirterek, “Sorunların çözümü noktasında tüm imkânlarımızla görev yapacağız. Sorunları çözmeye gücümüz var, yeteneğimiz var, bilgimiz var, altyapımız var. Hiçbir endişeye mahal vermeden hizmetleri yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi. Özyiğit, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ve şube müdürleri ile birlikte 32 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Özyiğit ve Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, önceki dönem mahalle muhtarlarına hizmetlerinden dolayı plaket ve teşekkür belgesi verdi. “Beraberlik ve dayanışma içerisinde güzel işleri birlikte yapacağız" Seçilen muhtarları tebrik ederek, çalışmalarından başarılar dileyen Özyiğit, “Yeni bir döneme başlıyoruz. Hep birlikte çok güzel bir kenti yönetiyoruz. Bunun gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu güzel kent daha da güzel yapmak için birlikte mücadele edeceğiz. Birlikte, omuz omuza çalışacağız. Muhtarlarımız mahallede olan her sorunu bizimle paylaşacaklar. Sorunların çözümü noktasında tüm imkânlarımızla görev yapacağız. Sorunları çözmeye gücümüz var, yeteneğimiz var, bilgimiz var, altyapımız var. Hiçbir endişeye mahal vermeden hizmetleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Büyük bir birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde güzel işleri birlikte yapacağız. İnşallah yolumuz açık olur, güzel olur. Geçen dönemin üzerine koyarak çalışacağız" diye konuştu. Yenişehir’in, Türkiye’nin en gözde ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Kaymakam Şengök ise “Başkanımın dediği gibi bu bir bayrak yarışıydı. Dokuz tane muhtarımız bu bayrağı yeni arkadaşlarımıza devretti. İnşallah yeni seçilenlerle birlikte görevi devam eden muhtarlarımızla birlikte güzel işlere, güzel hizmetlere imza atmayı hepimiz el birliğiyle başarırız. Yenişehir ilçesi gelişmişlik endeksinde gösterildiği gibi Türkiye’nin en gözde ilçelerinden birisi. Hem eğitim açısından, hem kültürel faaliyetler bakımından ve insan unsuru olarak en gözde ilçe. Tabi beklentiler yüksek olunca hizmetlerin de yüksek olması kaçınılmaz. Vatandaşımız en iyi hizmetlere layık. Kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte belediye ile birlikte bunu yapmak bizlerin görevi” şeklinde konuştu.
Gaziantep GAGİAD Yönetiminden GTB’ye ziyaret Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret etti. Ziyarette, GTB’nin faaliyetleri, GAGİAD’ın yeni dönem hedefleri, projeleri ve iş birliği imkanları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. GAGİAD’ın 16. Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GTB’yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Çokay, Meclis Başkan Yardımcısı Karaca Türkmen ve Genel Sekreter Özgür Bayram ile bir araya geldi. GTB Başkanı Akıncı, ziyarette yaptığı konuşmada, GAGİAD heyetini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek, Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. 30 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan GAGİAD’ın üstlendiği misyon ve yürüttüğü faaliyetlerle Gaziantep’te çok kıymetli çalışmalara imza attığını kaydeden Akıncı, GAGİAD ailesinin geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de yeni projeler ve yeni hedefler doğrultusunda önemli başarılara imza atacağına yürekten inandıklarını söyledi. Akıncı, Gaziantep’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sunacak çalışmalar yürüten GAGİAD ile iş birliği içerisinde ortak projeler yürütmeye kapılarının her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi. GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu ise konuşmasında GAGİAD’ın faaliyetleri, hayata kazandırdığı projeler ve yeni dönem hedefleri hakkında bilgiler verdi. Yeni dönemde devraldıkları GAGİAD hizmet bayrağını en üst noktaya taşıma gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayan Konukoğlu, Gaziantep’in sanayi ve ticarette var olan güçlü potansiyeline katkı sunacak, yeşil dönüşüm ve dijitalleşme gibi yenilikçi çalışmalar ile eğitim ve istihdam odaklı projeler üzerinde faaliyetler yürüteceklerini ifade etti. Ziyarette, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yunus Kara, M. Onur Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğçe Topçuoğlu, Mert Bülent Güllüoğlu, Erman Erturhan, Necip İbrahim Teymur, Seçkin Yıldırımdemir ve Burak Fadıloğlu da yer aldı.