ASAYİŞ - 24 Nisan 2024 Çarşamba 12:25

Amasya’da jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu

A
A
A
Amasya’da jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu

Amasya’nın Taşova ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği ruhsatsız silah operasyonunda ruhsatsız 3 tabanca ve 6 av tüfeği ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Taşova ilçesinde yaşayan O.K ve Y.Ö isimli şahısların ruhsatsız silah satışı yaptığı bilgisine istinaden şüphelilerin ikametlerinde arama yaptı.


3 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet tabanca şarjörü, 52 adet tabanca fişeği, 15 adet av tüfeği fişeği ve 5 gram kubar esrar tespit edilerek el konuldu.


Gözaltına alınan 2 şüphelinin alınan ifadeleri sonrası serbest bırakıldığı bildirildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Selçuk İnan: "Her maçı kazanmak istiyoruz" Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Konyaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada "Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maç da onlardan biri olacak" dedi. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında cumartesi günü saat 13.30’da Kocaeli Stadyumu’nda Konyaspor’u konuk edecek olan Kocaelispor’da hazırlıklar sürüyor. Körfez ekibinde teknik direktör Selçuk İnan, antrenman öncesinde değerlendirmelerde bulundu. "Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz" Eyüpspor galibiyetinin ardından morallerinin yerinde olduğunu belirten Selçuk İnan, "Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maç da onlardan biri olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi. "Konya güçlü bir takım" Rakipleri Konyaspor’un güçlü bir ekip olduğunu ifade eden İnan, "Konya güçlü bir takım. Hocaları yeni, devre arasında önemli takviyeler yaptılar. Oynadıkları oyunu her zaman skora çeviremeseler de iyi oyunlar oynadılar. Bireysel olarak yetenekli oyunculara sahipler. Biz kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynayacağız ve bu avantajı kullanmak istiyoruz" diye konuştu. Eksik oyuncular hakkında bilgi verdi Takımdaki sakat oyuncularla ilgili de bilgi veren Selçuk İnan, "Takımda bazı sakatlıklar var. Muharrem Cinan bugün dönecek. Can Keleş yarın takımla çalışmalara başlayacak. Bruno Petkovic ve Jovanovic ise aramızda olmayacak. Haidara’nın sıkıntılı bir durumu var, ona da bakacağız. Susoho henüz tam olarak dönmedi. Eksiklerimiz var ama yarın itibarıyla daha netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.