GENEL - 16 Aralık 2011 Cuma 13:48

ANKARA`NIN İLK TÜRKİYE`NİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ VADİSİ KAPILARINI AÇIYOR

A
A
A
ANKARA`NIN İLK TÜRKİYE`NİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ VADİSİ KAPILARINI AÇIYOR

Ankara’da Nata Holding tarafından hayata geçirilen 450 bin metrekare alana kurulu Türkiye’nin en büyük Alışveriş Vadisi Projesi’nde sona gelindi. İKEA, Metro Grosmarket ve Outlet markalarının içinde yer aldığı "Nata Vega Alışveriş Merkezi" 22 Aralık Perşembe günü kapılarını açıyor.
Geçtiğimiz aylarda Türkiye’deki en büyük İKEA mağazasının hizmete girmesiyle Ankara’nın ilk ve Türkiye’nin en büyük Alışveriş Vadisi Projesi’nin son ayağı olan "Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi" düzenlenecek bir törenle hizmete girecek. 130 marka’dan, kafeler sokağına, pazar yerinden otoshowroomlarına, 6 bin metrekare eğlence dünyasından, son teknoloji ile hazırlanmış 16 sinema salonuna kadar farklı konseptleri bir araya getiren Nata Vega Outlet’in en büyük sürprizi ise 10 binden fazla balık ve deniz
canlısından oluşan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük tünel akvaryum.
Alışveriş Vadisi’nin Başkent’in doğu ve güney aksının kaderini değiştirdiğini, hem iş istihdamı hem de konut ve arsa anlamında bölgenin kazandığını belirten projenin mimarı NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, bölge insanından teşekkür mektupları aldıklarını söyledi. İki yıl önce başlayan proje öncesi 130 bin lira olan evlerin bugün 250-300 bin seviyelerine çıktığına değinen Tanık, projeyle ilgili şunları söyledi:
"Nata Vega’yı sadece alışveriş merkezi olarak tanımlamak haksızlık olur, aynı zamanda bir eğlence merkezi şeklinde tasarladık. Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ikinci büyük tünel akvaryumunu yapıyoruz, 6 bin metrekare olan akvaryumda 10 binin üzerinde balık olacak. Dev köpek balıklarından vatozlara, piranalardan ahtapotlara aklınıza hangi tür deniz canlısı geliyorsa akvaryumda bulunacak. Bunun için Altınoluk’ta üç dönüm üzerine bir tesis yaptık, balıkları oradan getireceğiz. Dalış okulları için de bu
akvaryumu açacağız. Kapalı adrenalin merkezi, 16 sinema salonu ile artık Ankaralıların hem alışveriş için, hem eğlence için hem de kültür sanat faaliyetleri için gelecekleri tek bir adresleri var. Bizler de böyle bir projeyi hayata geçirdiğimiz için haklı bir gurur yaşıyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir