SPOR - 25 Kasım 2015 Çarşamba 18:51

Osmanlıspor'da Webo Sevinci

A
A
A
Osmanlıspor'da Webo Sevinci

Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün tek antrenmanla devam ettiren Osmanlıspor’un antrenmanına uzun bir sakatlık döneminin ardından golcü oyuncu Pierre Webo da katıldı.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında 27 Kasım Cuma günü deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşacak olan Başkent ekibinin antrenmanına, sakatlığı geride bırakan golcü oyuncu Pierre Webo da katıldı. Ligin 6. haftasında oynanan Trabzonspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyunu tamamlayamayan tecrübeli oyuncu yaklaşık olarak 6 haftalık bir tedavinin ardından tekrar sahalara dönüş yaptı. Golcü oyuncunun takım içerisindeki yerini tekrar alması camia içerisinde mutluluk yaşattı.
Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştiren mor-sarılılar, antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Daha sonra topla koordinasyon ve pas çalışması yapan ekip, dar alandaki taktik ağırlıklı oyunla antrenmanı tamamladı. Antrenman bitiminde ise bazı oyuncular bireysel olarak şut ve gol çalışması yaptı.
Osmanlıspor yarın saat 10:30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve öğlenden sonra ise hava yoluyla maçın oynanacağı Antalya’ya hareket edecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Rize Trendyol Süper Lig: Çaykur Rizespor: 2 - MKE Ankaragücü: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Çaykur Rizespor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 6. dakikada Çaykur Rizespor atağında Akintola’nın Ankaragücü savunması ile girdiği mücadele sonucunda seken topu önünde bulan Shelvey’in vuruşunda top az farkla dışarıya çıktı. 7. dakikada Varesanovic’ten aldığı pasla kaleci ile karşı karşıya kalan Gaich’in vuruşunda kaleci Bahadır yatarak topu uzaklaştırdı. 25. dakikada sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında topla çizgiye kadar inen Ibrahim Olawoyin’in ortasında kafa vuruşunu gerçekleştiren Gaich’in şutunda top filelerle buluştu. 1-0 33. dakikada Çaykur Rizespor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Shelvey’in ceza sahası içine gönderdiği ortada Olawoyin topa kayarak vurdu ve meşin yuvarlak ikinci kez filelerle buluştu. 2-0 Hakemler: Turgut Doman, Furkan Ürün, Samet Çiçek Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha Şahin, Husniddin Aliqulov, Emirhan Topçu, Casper Hojer, Jonjo Shelvey, Ibrahim Olawoyin, Babajide Akintola, Dal Varesanovic, Altin Zeqiri, Adolfo Gaich Yedekler: Tarık Çetin, Halil İbrahim Pehlivan, Anıl Yaşar, Eray Korkmaz, Gustavo, Muammer Sarıkaya, Güvenç Usta, Martin Minchev, Oumar Diouf, Mame Mor Faye Teknik Direktör: İlhan Palut MKE Ankaragücü: Bahadır Güngördü, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Mert Çetin, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Christian Bassogog, Alexis Flips, Efkan Bekiroğlu, Renaldo Cephas, Ali Sowe Yedekler: Ertaç Özbir, Arda Ünyay, Kazımcan Karataş, Hayrullah Bilazer, Pedrinho, Garry Rodrigues, Ali Kaan Güneren, Anastasios Chatzigiovannis, Rijad Bajic, Federico Macheda Teknik Direktör: Emre Belözoğlu Goller: Adolfo Gaich (dk. 25), Olawoyin (dk. 33) (Çaykur Rizespor) Sarı kartlar: Ali Sowe, Christian Bassogog (Ankaragücü)