KÜLTÜR SANAT - 07 Aralık 2016 Çarşamba 20:48

“Görümce” filmi Ankaralılarla buluştu

A
A
A
“Görümce” filmi Ankaralılarla buluştu

Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı “Görümce” filmi Ankaralılarla buluştu.
Filmin başrol oyuncuları Gupse Özay, Buğra Gürsoy ve Eda Ece’nin katılımıyla gerçekleştirilen film gösterimine Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Gösterim öncesinde seyircilerle bir araya gelen film ekibi, seyircilerle kısa bir süre sohbet etti ve hatıra selfiesi çekindi.
Film hakkında bilgi vermek için basın mensuplarının sorularını cevaplayan filmin senaristi ve başrol oyuncusu Gupse Özay, “Görümce hepimizin bildiği bir şey, çok görümce var etrafımızda. Ben kendim bile görümceyim, arada kalan damatlar, erkek kardeşler, zavallı gelinler var. Biz bunun komedisini yaptık. Biraz da dram var işin içinde, harika bir film oldu diye düşünüyorum. Gerçek hayatta görümce olduğum için kendi yaşadıklarımı biraz abartarak yazdım. Böyle harika oyuncularla birlikte olunca ve iyi bir yönetmenler birleşince de bambaşka bir şey çıkıyor ortaya. Kafa yapımız çok uyuştu. Hepimiz birbirimizle o kadar iyi anlaştık ki” şeklinde konuştu.
Filmde Yeliz karakterinin kardeşi Ahmet’i canlandıran Buğra Gülsoy ise çok keyifli sahneler çektiklerini, gülmekten zorlukla çektikleri sahneler olduğunu söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.