ASAYİŞ - 20 Ekim 2017 Cuma 16:28

Başkent’in suç makineleri yakayı ele verdi

A
A
A
Başkent’in suç makineleri yakayı ele verdi

Ankara Valiliği, Ankara’da çok sayıda suça karıştıkları belirlenen 4 kişinin, Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandığını bildirdi.

Ankara Valiliği, Ankara’da çok sayıda suça karıştıkları belirlenen 4 kişinin, Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandığını bildirdi.


Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, Ankara’da son zamanlarda meydana gelen 1 evden hırsızlık ile oto hırsızlığı, 8 evden hırsızlık, 1 otodan hırsızlık olayında çeşitli ziynet eşyası, para, laptop, fotoğraf makinesi, televizyon ve benzeri eşyaların çalınması, 9 ayrı hırsızlık ve 1 sahte kimlik kullanılması ile ilgili olayları gerçekleştirdiği değerlendirilen A.D., M.K., C.G. ve E.A. isimli şüpheliler 07 Ekim 2017’de yakalandı.



30 ayrı suç kaydı çıktı


Ekipler, şüpheli A.D.’nin 6136 sayılı kanuna muhalefetten 1, evden hırsızlıktan 16, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulmasından 1, güveni kötüye kullanmadan 2, iş yerinden hırsızlıktan 4, karşılıksız yararlanmadan 1, uyuşturucu kullanmadan 1, mala zarar vermeden 1, suç eşyasını satın almadan 1, şüpheli ölümden 1, yağmadan (gasp) 1 olmak üzere 30 ayrı suç kaydının olduğu, Ankara mahkemelerince 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı, 6 yıl kesinleşmiş cezasının olduğu tespit etti.


Şüpheli M.K.’nin açıktan hırsızlıktan 1, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulmasından 2, güveni kötüye kullanmadan 1, hakaretten 1, kasten yaralamadan 6, konut dokunulmazlığını ihlalden 1, uyuşturucu madde kullanmak ve satmaktan 9, mala zarar vermeden 1, tehditten 3, yağmadan (gasp) 1, yangından 1 olmak üzere 27 ayrı suç kaydının olduğu, Ankara Batı İlamat Masasınca 1 basit yaralama suçundan arandığı, 5 ay kesinleşmiş cezasının olduğu belirlendi.


Şüpheli C.G.’nin kasten yaralamadan 4, tehditten 3, hakaret tehditten 2, trafik güvenliğini tehlikeye atmaktan 1, mala zarar vermekten 1, evden hırsızlıktan 1, açıktan hırsızlıktan 1, taksirle yaralamaktan 1, reşit olmayanla cinsel ilişkiden 1 olmak üzere 15 ayrı suç kaydının olduğu anlaşıldı.


Şüpheli E.A.’nın ise kayıp şahıs olayından 1, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak, kullanmak, satmak suçlarından 9, kasten yaralamadan 6, yağmadan (gasp) 1, güveni kötüye kullanmadan 1, hakaretten 1, konut dokunulmazlığını ihlalden 1, mala zarar vermeden 1, yangından 1, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulmasından 2, tehditten 3 olmak üzere toplam 27 ayrı suç kaydının olduğu, Ankara Batı İlamat Masasınca 1 basit yaralama suçundan arandığı tespit edildi.


Şüpheliler, 10 Ekim 2017’de sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Konyaspor’da Omerovic’in durumu yönetim toplantısında belli olacak Konyaspor’da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra belli olacak. Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Sivasspor maçından sonra bir değerlendirme yaptık. Net kararımızı yarın toplantının sonrasında açıklayacağız" dedi. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Hakan Keleş ile yolların ayrılmasından sonra 62 yaşındaki Bosna-Hersekli çalıştırıcı Fahrudin Omerovic ile mukavele imzalamıştı. Ligin bitimine 4 hafta kala yeşil-beyazlı yönetimde Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması gündeme geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Sivasspor maçından sonra bir değerlendirme yaptık. Net kararımızı yarın toplandıktan sonra açıklayacağız. Şu ana kadar yazılanların hiçbirinin kesinliği yok ve resmiyet kazanmadığı için sadece söylentiden ibaret. Yarın bir karar verilecek. Omerovic hocayla devam edilip edilmeyeceği ile şu anlık alakalı bir karar çıkmadı ama büyük ihtimalle devam edilmeyecek gibi görünüyor. Netlik kazanmadığı için de biz bir şey diyemiyoruz" diye konuştu. Adem Bulut, Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması halinde takımın başına gelecek hocanın yeni bir hoca mı olacağı yoksa içeriden biri mi olacağına da yarın karar vereceklerini kaydetti. Fahrudin Omerovic, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 13 lig maçında 3 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan elde etti. Bu maçlarda 16 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde 15 gol gördü.