POLİTİKA - 17 Ocak 2018 Çarşamba 17:27

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel:

A
A
A
AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel:

TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "CHP İl Başkanı’nın öncelikle özür beyanı olmuş.

TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "CHP İl Başkanı’nın öncelikle özür beyanı olmuş. Bu olayın bir özürle geçiştirilebileceğini düşünmüyorum. Derhal bu görevinden istifa etmelidir" dedi.


TBMM Katip Üyesi İshak Gazel, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Gazel, CHP İstanbul İl Başkanı’nın siyasetle alakası olmadığını gördüklerini söyleyerek, "Ağza alınmayacak galiz küfürler bir tarafa, devletimize yaptığı hakaretler bir tarafa, polisimize yaptığı hakaretler bir tarafa ve polisimize yaptığı vandallıklar bir taraf bunların hepsi teker teker ortaya çıktı. Bu CHP İl Başkanı’nın öncelikle özür beyanı olmuş. Bu olayın bir özürle geçiştirilebileceğini düşünmüyorum. Derhal bu görevinden istifa etmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’nın ve CHP İl Başkanı’nın tavır ve tutumları Türkiye’de ana muhalefet sorunu olduğunu çok açık şekilde ortaya koymuştur" dedi.


Özkan, CHP’nin kuruluş değerlerinden uzaklaşarak terör örgütleri, Türkiye düşmanları ile birlikte hareket eder hale geldiğini savunarak, "Tarihi kırılma 2010 yılında 10 Mayıs’ta istifa eden Cumhuriyet Halk Partisi eski Başkanı’ndan sonra değişmiştir. Kasetli ve silahlı terör örgütü FETÖ 2010 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne kumpas düzenledi. F tipi yapılanmanın mucidi Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ı istifa ettirmek suretiyle yerine FETÖ’nün vesayeti altına girecek, FETÖ’nün emir ve talimatlarıyla politika belirleyecek yeni bir Cumhuriyet Halk Partisi’ni dizayn etti" ifadelerini kullandı.


Özkan, Denizli’deki CHP seçmeninin CHP İstanbul İl Başkanı’ndan rahatsız olduklarını belirterek, CHP’nin İl Başkanı’nı görevden alması gerektiğini ifade etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kars Masalsı yolculuğun son durağı: Turistik Doğu Ekspresi Kars’ta coşkuyla karşılandı Türkiye’nin en prestijli demiryolu rotalarından biri olan ve Ankara’dan yola çıkan Turistik Doğu Ekspresi, kış sezonunun en yoğun seferlerinden birini tamamlayarak son durağı olan Kars’a ulaştı. Yaklaşık bin 300 kilometrelik etkileyici bir parkuru geride bırakan tren, Kars Garı’nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Yolcuları Kars Garı’nda karşılayan Vali Ziya Polat, yolculara hoş geldin dileklerini ileterek karanfil takdim etti. Kars’a Ankara’da geldiğini ifade eden İrem Büğrü, "Ankara’da Kars’a turistik tren ile geldik. Her şey çok güzeldi. Çok güzel karşılandık. Kars halkına teşekkür ediyorum" dedi. "Sevgi dolu sıcak bir karşılama ile bu ayazı hiç hissetmedik" Turistik Doğu Ekspresi ile Kars’a gelen TCDD Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Şems Çakıroğlu, "Biz Kars’a trenimizi dün Ankara’dan 13.55’de yola çıkardık. Yüzlerce kişiyle beraber inanılmaz keyifli, neşeli bir yolculukla buraya kadar geldik. Öncesinde Erzincan’a uğradık. Erzurum’a uğradık. Kars’a geldik, inanılmaz sevgi dolu sıcak bir karşılama ile bu ayazı hiç hissetmedik. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kars’ın marka şehir olduğunu dikkat çeken Vali Ziya Polat, "Kars’ın soğuk gecesinde sıcak bir karşılama ile Turistik Doğu Ekspresi Kars’a, Kars’ta Turistik Doğu Ekspresi’ne kavuştu. Tabi Kars’ın en önemli turizm markalarından biri olan Turistik Doğu Ekspresi buraya yolcu edenlere teşekkür ediyoruz. Gazi Kars’ımız Ani, Çıldır, Sarıkamış, Şehitler diyarı Baltık mimarisi ile bu bölgenin, ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından biri artık, bu turizm merkezi olma yolunda tabi ki Turistik Doğu Ekspresi başlangıç noktası, buraya çok büyük bir marka kattığını hepimiz biliyoruz. Kars’a gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyoruz" şeklinde konuştu. Daha sonra gar binasına geçen yolcuları burada aşıklar türküleriyle karşıladı. Yolcular son olarak çıkıştı ateşle yakılan Kars yazısıyla otellerine uğurlandı. Öte yandan, Turistik Doğu Ekspresi’nin şehre gelişiyle birlikte Kars’taki otellerde doluluk oranları yüzde 100 seviyesine ulaştı. Geceyi Kars’ta geçirecek olan yolcular sabahın ışıklarıyla sırasıyla UNESCO Dünya Miras Listesi’ndeki tarihi şehir Ani Ören Yerini gezecek. Donmuş Çıldır Gölü üzerinde atlı kızak keyfi yapacak. Kars Mutfağının olmazsa olmazı Kaz eti ve gibi yöresel lezzetlerin tadına bakacak.
İstanbul Vaclav Cerny: "Goller attığım için mutluyum ama önemli olan takımın kazanması" Fenerbahçe karşısında attığı 2 golle Beşiktaş’a galibiyeti getiren Vaclav Cerny, kendisinin gol atmasından ziyade takımın kazanmasının daha önemli olduğunu belirtti. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların gollerini kaydeden Vaclav Cerny, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Yılı bu şekilde bitirdiğimiz için çok mutluyuz" Çok önemli bir maçı kazandıklarına değinerek sözlerine başlayan Çekyalı futbolcu, "Kazanmayı çok istedik ve sonucunda da maçı kazanan taraf olduk. Yılı bu şekilde bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Önümüzdeki sene de bu şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. "2 gol attığım için mutluyum" Cerny, 2 gol attığı için mutlu olduğunu da belirterek, "Ama daha çok mutlu olduğum şey galip gelmemiz. Önemli olan galibiyetti. En önemlisi de bu. Tehlikeli olmayı, gol katkısı vermeyi, gol atmayı, asist yapmayı zaten insanlar benden bekliyor. Benden beklenen bu. Ben bu sorumluluğu seviyorum. Bunun karşılığını verebilmiş olmayı da seviyorum" şeklinde konuştu. "Hızlı bir dinlenme sürecine gireceğiz, toparlanacağız" Ligin ikinci yarısı için hedeflerini hangi yönde belirlediklerinin sorulması üzerine başarılı futbolcu, "Bunu konuşmak için şu an henüz erken. Hızlı bir dinlenme sürecine gireceğiz, toparlanacağız. Önümüzdeki sene sezonun geri kalanında her maçı kazanmak istiyoruz ki hedefimiz de zaten bu olmalı. Her maçı kazanırsak şu anki durumdan daha iyi durumda olacağız" diye konuştu.