EKONOMİ - 27 Eylül 2019 Cuma 13:10

ATO Başkanı Baran: “Yerli üretim cihazlarımızın fuarda yer almasından mutluluk duydum”

A
A
A
ATO Başkanı Baran: “Yerli üretim cihazlarımızın fuarda yer almasından mutluluk duydum”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ‘31.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ‘31. Uluslararası Güzellik ve Bakım, Profesyonel Kozmetik, Saç, Ürün ve Ekipmanları Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarın uzun bir aradan sonra Ankara’da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran, “Yerli üretim cihazlarımızın fuarda yer almasından mutluluk duydum” dedi.


ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen fuarda, ATO’nun 43 No’lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi’nin açtığı standı ziyaret eden Baran, Komite Başkanı Ömer Sarıoğlu’ndan fuar hakkında bilgi aldı. Fuarda sergilenen marka ve ürünleri inceleyen Baran, uzun bir zaman sonra bu fuarın Ankara’da düzenlenmesinin çok önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Baran, “Sektörün lider firmaları, dünyaca ünlü markalar ve profesyonel isimler tecrübelerini Başkent’e taşıdı. Ankara’mız Türkiye’nin her bölgesine olan yakınlığı ile Türkiye’nin de merkezi durumunda. Bu avantajımız ile hem ülkemizden hem de yurt dışından fuara gelecek ziyaretçi sayılarımızı artırabilir, ülkemizde sağlık ve güzellik turizminin gelişmesine katkı sağlayabiliriz” dedi.


Yerli ürün ve cihazların fuarda yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran, ”Şehrimizde üretilen cihazların tanıtım ve pazarlaması açısından bu fuarın fırsat olduğunu düşünüyorum. Her alanda yerli ve milli üretimi desteklememiz gerekiyor” diye konuştu.


Güzellik ve bakım sektörüne ilişkin yeni teknolojilerin, ürün ve hizmetlerin ziyaretçilerle buluştuğu Fuar, 29 Eylül tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz" Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, finale kaldıklarını için mutlu olduklarını söyleyerek, “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” dedi. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde rövanş maçında Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ederek, finale yükseldi. Mücadelenin ardından Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarı tam istediklerini gibi oynayamadıklarını söyleyen Çakır, “İlk yarı tam istediğimiz oyunu oynamasak da çok acelemiz yoktu. Çünkü 1-0 öndeydik. Sonrasında ikinci yarıda gelen gollerde, net bir skorla buradan galibiyetle ayrıldık. Kötü giden bir sezon, hedeflerden uzak aslında ama finalde olmak mutluluk verici oldu” ifadelerini kullandı. “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” Finalde Beşiktaş ile oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Uğurcan Çakır, “Finalde rakibimiz Beşiktaş ve kupayı kazanmak istiyoruz. Bu kupayı alırsak 10. olacak. En son aldığımız zaman 2019’da ben ve Hüseyin Türkmen var. İkimiz kaldık. Abdullah Hoca’nın Trabzonspor’da Türkiye Kupası eksik. İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” diye konuştu. “Trabzonspor için mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum” Futbolda inişler ve çıkışların her zaman olduğunu vurgulayan 28 yaşındaki kaleci, “Futbolcu her zaman en yüksek performansı veremeyebiliyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum. Bazen istediğim oluyor, bazen istediğim gibi olmuyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen her şeyi her zaman sahada yapmaya çalışıyorum. Finale kaldık mutluyuz, inşallah finali kazanmak istiyoruz. Taraftara teşekkür ediyorum. Uzun zamandır iç sahada taraftar olmadığı için bugün çok güzeldi. Taraftar olmadan çok konsantre olamıyorsunuz. Bugün de yanımızdalardı. Onlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.