GENEL - 02 Haziran 2020 Salı 11:59

Esnafa hijyen desteği

A
A
A
Esnafa hijyen desteği

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süredir kapalı olan lokanta, kafeterya, kahvehane ve pastaneler yeniden açıldı.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süredir kapalı olan lokanta, kafeterya, kahvehane ve pastaneler yeniden açıldı. Altındağ Belediyesi, esnaflara destek vermeyi yine ihmal etmedi. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla, lokanta, kafeterya, kahvehane ve pastanelere içerisinde maske, kolonya ve el sabunu olan hijyen paketi dağıtıldı. İşletmeler ayrıca, Altındağ Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.


Altındağ Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmete giren lokanta, kafeterya, kahvehane ve pastanelere hijyen desteği veriyor. Altındağ sınırları içerisinde faaliyet gösteren lokanta, kafeterya, kahvehane ve pastanelere içerisinde maske, kolonya ve el sabunu olan hijyen paketi dağıttıklarını söyleyen Başkan Balcı “Ayrıca tüm bu işletmeleri özenle dezenfekte ediyoruz” dedi.


“Herkese hayırlı işler, bol kazançlar”


Yeniden normal hayata geçiyor olmanın sevindirici bir gelişme olduğunu, ancak tedbirlerin de elden bırakılmayacak kadar önemli olduğunu söyleyen Başkan Balcı “Vatandaşlarımızın sosyalleştiği, keyifli vakit geçirdiği lokanta, kafeterya, kahvehane ve pastanelerin yeniden faaliyete geçmesi çok güzel. Ayrıca, hem ekonominin canlanması, hem de güvenli sosyal hayata uyum süreci için çok da gerekli. Kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. Hepsine şimdiden hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Hijyen tedbirleri unutulmasın


Hijyen tedbirlerine uyulması konusunda esnaflardan ve vatandaşlardan destek isteyen Başkan Balcı “Esnaflarımızdan, yetkili kişi ve kurumların hijyen tedbirlerine mutlaka uymalarını rica ediyorum. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edeceklerine, aynı anda fazla sayıda müşteri almamaya özen göstereceklerine, halk sağlığını tehdit edecek hiçbir ihmale izin vermeyeceklerine inanıyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.