GENEL - 04 Kasım 2012 Pazar 11:06

MHP KURULTAYININ YAPILDIОI SALONUN DIŞINDA GERGİNLİK

A
A
A
MHP KURULTAYININ YAPILDIОI SALONUN DIŞINDA GERGİNLİK

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayı`nın yapıldığı salonun dışında MHP`li gençlerle polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, yanlış kapıdan salona girmek isteyen partililere izin vermeyince partililer barikata yüklendi.
MHP 10. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Arena Salonu`nda başladı. Hınca hınç dolu olan salona giremeyen kalabalık salon dışında kaldı. Bu arada salona girmeye çalışan gruplar zaman zaman gerginliğe neden oldu. Salona girmek isteyen MHP`li bir grup genç, yanlış kapıdan salona girmeye çalıştıklarını söyleyen çevik kuvvet ekipleriyle karşı karşıya geldi. Partililer çevik kuvvet barikatına yüklenince arbede yaşandı. Biber gazlarını hazırlayan polis gruba müdahale etmeye hazırlanırken gerginlik son anda önlendi. MHP`li gençler, polis barikatını aşamayınca giriş kapısının önünden ayrıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultanbeyli’de fırınlara Ramazan denetimi: Eksik tespit edilen işletmelere ceza yağdı Sultanbeyli Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırınlarda gerçekleştirilen gramaj, hijyen ve etiket denetimlerinde, eksikliği tespit edilen işletmelere ceza yağdı. Sultanbeyli Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, Ramazan ayının bereketiyle birlikte fırınlara yönelik denetimlerini sıkılaştırdı. İlçe genelinde yapılan çalışmalarda; Ramazan pidesi başta olmak üzere ekmek ve unlu mamullerde gramaj, hijyen ve fiyat etiketleri tek tek kontrol edildi. İşletmelerin üretim alanları ile satış tezgâhlarını inceleyen ekipler, standartlara uygun üretim yapan fırıncılara teşekkür ederken, eksiklikleri tespit edilen işletmelere yönelik gerekli uyarıları yaptı ve yasal işlemleri uyguladı. "Tüm kontrollerimizi büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz" Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, denetimlerin vatandaşların sağlığını ve hakkını korumak amacıyla titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Başkan Tombaş, "Ramazan’da sofraya ulaşan her ürünün hakkıyla ve güvenle sunulması için ekiplerimiz tam kadro sahada. Gramaj ve hijyen başta olmak üzere tüm kontrollerimizi büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. "Vatandaşımızın hakkını gözeten denetimlerimizi Ramazan boyunca sürdüreceğiz" Ramazan ayının bereket ve paylaşma ayı olduğunu vurgulayan Başkan Tombaş, konuya ilişkin şunları söyledi: "Hemşehrilerimizin sofrasına giren pide ve ekmeğin standartlara uygun olması bizim için en öncelikli konu. Zabıta ekiplerimiz sahada titiz bir çalışma yürütüyor. Esnafımızla iş birliği içerisinde, doğrudan vatandaşımızın hakkını gözeten bu denetimlerimizi Ramazan boyunca aynı hassasiyetle sürdüreceğiz."