YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 12:13

YENİMAHALLE`Lİ SPORCULARA YEMEK

A
A
A
YENİMAHALLE`Lİ SPORCULARA YEMEK

Yenimahalle Belediyesi bünyesine bağlı spor kulüpleri, spor hocaları ve sporcular tanışma yemeğinde bir araya geldi.
Yemeğe Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcısı ve Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Balaban, Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri katıldı.
Yemek sonrası bir konuşma yapan Balaban, amatör sporun her zaman destekçisi olduklarının altını çizdi. Balaban, "Mart 2009’da spor kulübünü devraldığımız günden itibaren spor kulüplerimizi kişilere endeksli yönetmeyerek kurumsallaştırmayı hedefledik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sporcularımızın zeki, çevik ve akıllı olmalarını hedefledik. Branşlarımız arasına Engelliler Spor Kulübünü de ekleyerek, gerek ampute gerekse basketbol takımlarımızın başarılarını gururla izledik. Engellilerimizin
moral desteği ile neler yapabileceğini, engellerin nasıl kalktığını gördük. Sporu ve sporcuyu seviyoruz, elimizden geldiğince destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Başarının temeli çalışmaktan geçer" dedi.
Amatörün Sesi İnternet Sitesi İmtiyaz Sahibi ve Başkentli Spor Gazetesi Editörü Kemal Çeliker ise, amatör spora verdiği destekten dolayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar adına Başkan Vekili Başar Bal’a teşekkür plaketi takdim etti. Ödülü alan Bal, sporun her dalını geliştirmek ve ihtiyaçlarını gidermek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir