YEREL HABERLER - 02 Mart 2014 Pazar 08:55

Gökçek Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışlarına Devam Ediyor

A
A
A
Gökçek Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışlarına Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Pursaklar AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı törende açılışı yapan Gökçek, “Pursaklar her zaman AK Parti’ye yüzde 70’in üzerinde oy vererek, partimizin kalesi olmuştur” dedi.
Açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında halka, “Sefalar getirdiniz, hoş geldiniz. AK Parti’ye gönül vermiş kardeşlerimiz hoş geldiniz” diye seslenen Gökçek, Pursaklar’da yaşayan vatandaşlardan üçlü olsun güçlü olsun diye talepte bulunduklarını, Pursaklarlılar’ın da kendilerini hiçbir zaman kırmayarak daima güçlü kıldıklarını söyledi.
Pursaklar’da alt yapıdan üst yapıya, parklardan sosyal ve kültürel yapılara varıncaya kadar birçok alanda hizmet gerçekleştirdiklerini anlatan Gökçek, Esenboğa Havaalanı yolunu göstererek, “5 yıl önce bu yoldan nasıl geçiyordunuz, şimdi bu yol nasıl oldu?” diye hatırlatmada bulundu.
Pursaklar’ın her geçen gün daha da büyüdüğünü kaydeden Gökçek, “Pursaklar’ın hemen yanında yapılan Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projemiz var. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir müjde daha verdi. Kızılay’dan başlayarak Pursaklar’dan geçerek havaalanı yoluna gidecek bir metro hattı daha yapılacak. Bunun için başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı, teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
Seçimlerin ardından Pursaklar’da yapmayı planladıkları projelere ilişkin bilgi veren Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“40 dönümlük bir arazimiz var. Bu arazi üzerinde, Selçuk kardeşimle birlikte buraya bir hastane kazandıracağız. Gençler diyor ki Pursaklar’a güzel bir stat lazım. Göçmen bloklarının orada 70 dönümlük yine bir arsa var. Buraya da stat yapacağız. Buradan OSTİM ve İvedik Sanayi bölgesine çok işçi gidiyormuş. Oraya yeni bir dolmuş hattı açılması için elimizden geleni gayreti sarf edeceğiz. Onu da inşallah konuşacağım. Hemen yanı başımızdaki Kuzey Ankara Projesi içinde 700 bin metrekarelik bir rekreasyon alanı var. O da bu sene içinde yazın açılacak. İçinde müzik, ışık ve su oyunları gösterileri olacak. Bunları da 11 ayrı yerden seyredeceksiniz. Onları büyük bir keyifle izleyeceksiniz. Ayrıca burada çocuklar için, gençler için hanımlar için merkezler olacak. Buraya gitmeniz için de araba servisleri sağlayacağız. Ayrıca Kuzey Ankara ile yeni bir yol bağlantısı yapacağız. Yol otobanın altından geçecek, bu bağlantı yolu da yıl içinde bitecek.”
Gökçek, konuşmasının ardından meclis üyesi adaylarını tanıtıp seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir