YEREL HABERLER - 09 Nisan 2014 Çarşamba 10:39

Ofis Tekin Exclusive Ofis Tasarım Yarışması Düzenliyor

A
A
A
Ofis Tekin Exclusive Ofis Tasarım Yarışması Düzenliyor

OFİS TEKİN EXCLUSİVE, İSTİHDAM GARANTİSİ SUNARAK BU KONUDA GENÇLERE HEDEF ROTASI BELİRLİYOR
OFİS TEKİN EXCLUSİVE YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEMAL TEKİN:
“UZUN VADEDE HEM GENÇ YETENEKLER HEM DE SEKTÖRÜMÜZ KAZANÇLI ÇIKACAK”
Ergonomik ve modern çizgileriyle dikkat çeken Ofis Tekin Exclusive, çarpıcı ve sıradışı çalışma mekanları yaratacak genç yetenekler arıyor.
Tasarıma ilgi duyan öğrencileri ofis mobilya sektörüne teşvik etmek ve bu alana yeni tasarımcılar kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmada, “Ofisini tasarımınla konuştur” sloganı ile pek çok üniversite öğrencisi kıyasıya mücadele edecek. Başvuruların 15 Nisan’da kabul edilmeye başlanacağı yarışmanın tüm üniversite öğrencilerine açık olduğunu belirten Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofis mobilya sektöründe genç yeteneklere ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Tekin, “Ofis Tekin Exclusive olarak düzenlediğimiz bu yarışmada ilk 3’e giren tasarımcılara ödüllerinin yanı sıra istihdam garantisi sunarak iş hayatının kapılarını açıyoruz. Ayrıca yarışmada herhangi bir bölüm kısıtlaması yapmayarak, tasarıma ilgi duyan öğrencilerin de sektöre kazandırılmasını hedefliyoruz. Uzun vadede hem genç yetenekler hem de sektörümüz kazançlı çıkacak” dedi.
Eserlerine değer katacak yeni yetenekler konusunda her zaman arayış içinde olduklarını vurgulayan Cemal Tekin, bu konuda Y kuşağına fırsat verilmesi gerektiğini belirterek, “Yenilikleri açık bir firmayız. Arzulanan çalışma ortamlarını yaratabilecek genç tasarımcıların sektöre teşvik edilmesi gerekiyor. Ofis Tekin Exclusive, istihdam garantisi sunarak bu konuda gençlere hedef rotası belirliyor” diye konuştu.
Son başvuru tarihinin 15 Ekim olduğu ofis tasarım yarışması, 29 Ekim’de sonuçlanacak. İlk 3’e giren tüm yarışmacılara istihdam garantisi verilen yarışmada birinci olan yarışmacının tasarımı Ofis Tekin Exclusive tarafından üretilerek, satışından elde edilen ücretin belirli bir kısmı tasarımcıya aktarılacak. Yarışmada ikinci seçilen tasarımcı şehir dışında bir fuara götürülüp, masrafları Ofis Tekin Exclusive tarafından karşılanırken, üçüncü seçilen tasarımcı Ofis Tekin Exclusive’de ücretli staj hakkı elde edecek.
Yarışmaya başvurular www.ofistekin.com adresinden yapılacak. Yarışmaya katılmak isteyen genç yetenekler tasarımlarını info@ofistekin.com adresine göndererek yarışmaya katılabilecekler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tolunay Kafkas: "4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor galibiyetiyle ilgili, "Kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Antalyaspor’u 4-1 mağlup etti. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Maçta pozisyon hataları yaptıklarına değinen Kafkas, "Çok stresli ve gergin maçlar oynuyoruz. Her maç final havasında. Bu oyun daha önceki maçlara göre istediğimiz gibi değildi ama sonuç önemli. Özellikle bizim takımın pres gücü yüksekti. Bunun da nedenleri var tam anlamıyla yapamadık. Sakat oyuncularımızın yeni yeni dönmesi. Bazı pozisyon hataları yaptık. Oyunun belli bölümünde topu rakibe bırakıp kontrol etmeye çalıştık. Aslında oyun planımızın içerisinde yoktu ama plan değişikliğine gittik. Sonuçta kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum. Antalyaspor ve Sergen Hocaya da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. "Her maçı kazanabilecek güçte takımız" Gelecek hafta deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor ve ligin kalan bölümüyle ilgili Kafkas şunları söyledi: "Kayseri’de kazanmak istiyoruz. Bizim şöyle bir avantajımız var; son 4 haftaya girerken yükselişimiz var. Hem sonuç olarak hem oyun olarak. Eğer bunu artıya çevirebilirsek her maçı kazanabilecek güçte takımız. Ligde 37-38 ve 40 puanlar tehlikede olduğunu düşünüyorum."