YEREL HABERLER - 15 Haziran 2014 Pazar 10:42

En İyi Sokak Sanatçısı "tunalı Tayfa" Oldu

A
A
A
En İyi Sokak Sanatçısı "tunalı Tayfa" Oldu

1. ULUSLARARASI SOKAK SANATÇILARI BULUŞMASI YARIŞMASI FİNALİ TAURUS AVM'DE GERÇEKLEŞTİ
ANKARA KÖKENLİ ÜNLÜ ROCK GRUBU ZAKKUM'UN DA SAHNE ALDIĞI ETKİNLİKTE, SOKAK SANATÇILARI PERFORMANSLARI İLE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Emek Rotary Kulübü tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Sokak Sanatçıları Buluşması Yarışması finali yapıldı. Ankara'nın yeni yaşam merkezi Taurus AVM ev sahipliğinde düzenlenen finalde, "Tunalı Tayfa" grubu birinciliği elde ederken, Ankara kökenli ünlü rock grubu Zakkum da birbirinden güzel şarkıları ile Ankaralılar'a unutulmaz bir gece yaşattı.
AVM MFI Partners tarafından yönetilen Taurus AVM ziyaretçileri, birbirinden başarılı performans gösteren sokak sanatçıları ve Zakkum'la, müzik ve eğlence dolu bir Cumartesi daha geçirdi. Sokak sanatçılarını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmanın finalinde “Çalgıcı Gurmeler”, “Troubadour”, “İranmehr”, “Ata Yıkar” ve “Paradise” grupları sahne aldı.
Kutlay Alpagun, Mihriban Aviral, Tuncay Yalın, Burcu Günay, Engin Vardar, Sevgi Soluk ve Selami Demirel’den oluşan jüri, oldukça zorlandığı değerlendirmede en başarılı grubu, "Tunalı Tayfa" olarak belirledi. Emek Rotary Kulübü Dönem Başkanı Elif Vardar’ın elinden ödülünü alan "Tunalı Tayfa" grubu 3 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oldu.
İkinciliği elde eden "Troubadour" grubu 2 bin liralık ödülü kazanırken, üçüncü olan "Paradise" grubu ise bin TL'lik ödülü aldı.
"Troubadour"ın ödülünü takdim eden Taurus AVM yatırım ortaklarından Yunus Ensari, Taurus’u hayata geçirirken hedeflerinin “para kazanma” olmadığını ifade ederek, “Bizim için memnuniyet her şeyden önce geliyor. Misafirlerimizi memnun etmek için her şeyi yaptık. Taurus ziyaretçilerinden ricam, bir eksiklik görüldüğünde AVM yönetimine mutlaka bildirmeleri. Taurus’u ziyaretçilerin evleri gibi görmelerini istiyoruz” dedi.
Ödüllerin ardından rock grubu Zakkum hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılarını, konsere gelen ziyaretçilerle hep bir ağızdan söyleyen Zakkum grubu, uzun süre alkışlandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir