YEREL HABERLER - 05 Nisan 2012 Perşembe 16:20

YENİMAHALLE`DEN PROBLEM ÇÖZME TAKTİОİ

A
A
A
YENİMAHALLE`DEN PROBLEM ÇÖZME TAKTİОİ

Yenimahalle Belediyesi ve Melis Eğitim Hizmetleri işbirliğiyle "Problem Çözme Becerisine Sahip Çocuklar Yetiştirebilme" konulu seminer düzenlendi.
Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu`nda Uzman Psikolog Gülnur Tanyeri Kesgin tarafından Yenimahalle sınırlarında bulunan kreşlerdeki çocukların velileri ve öğretmenlerine verilen seminere çok sayıda veli ve kreş öğretmenleri katıldı. Problemin tanımından problem çözme becerisine, başarılı bir iletişim kurmanın yöntemlerinden anne baba tutumlarına kadar birçok konuda bilgi verilen seminerde, dinleyiciler problem çözme becerisi konusunda bilgi sahibi yapılırken seminerleri izleyenlere de katılım
sertifikası verildi.
Eğitimin küçük yaşlardan itibaren hayat boyu devam eden bir süreç olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Geleceğimizin teminatı olan minik öğrencilerimizin diğer bireylerle başarılı bir şekilde iletişim kurmalarını sağlamak adına bu seminerleri düzenleyerek bilinçli aileler olmayı hedefliyoruz. Bu konularda anne baba tutumlarının önemli olduğu uzmanlarımız tarafından da belirtilmektedir" dedi.
Çok sayıda ebeveynin ve eğitimcinin katıldığı seminerler, Yenimahalle sınırları içindeki tüm kreşlerde sürecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir