POLİTİKA - 11 Şubat 2019 Pazartesi 18:43

Amber Türkmen’e gençlerden tam destek

A
A
A
Amber Türkmen’e gençlerden tam destek

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Çankaya’yı karış karış gezerek seçim ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Amber Türkmen, Bahçelievler’de bir kafede gençlerin sürpriziyle karşılaştı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Çankaya’yı karış karış gezerek seçim ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Amber Türkmen, Bahçelievler’de bir kafede gençlerin sürpriziyle karşılaştı.


Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Amber Türkmen’e Bahçelievler’de gençler sürpriz yaptı. Girdiği kafede gitarla şarkı söyleyen genç, Amber Türkmen adına bestelenen şarkıyı seslendirdi. Gençlerin de eşlik ettiği şarkıyı dinleyen Türkmen, sevincini “Sizler benim canlarımsınız, iyi ki varsınız ” sözleriyle ifade etti. Ardından genç müşterilerin ısrarı üzerine eline gitarı alan Amber Türkmen, Bob Dylan’ın Blow in the Wind şarkısını seslendirdi. Gençlik yıllarında en çok dinlediği parça olduğunu ve yıllar sonra ilk kez söylediğini ifade eden Türkmen, gençlerle bulunduğu ortamın kendisine gençlik yıllarını hatırlattığını belirtti.


Türkmen, projelerinden bahsederken yanında köpeği bulunan hayvansever bir gencin sokak hayvanları ile ilgili sorusu üzerine, “Yıllardır evcil hayvan sahiplenmiş biri olarak bu canlıların yaşam haklarına karşı duyduğum derin bir hassasiyetim var. Bu yüzden hiçbir sakinimizin rahatsız olmayacağı ve hayvan dostlarımızın en iyi şartlarda yaşam süreceği, kameralar ile uzaktan izlenen merkezlerimiz olacak. Bu konuda emin olun, en az sizin kadar ben de bu sorunun çözülmesinde istekli ve kararlıyım” dedi.


Soru cevap sonrası gençlerle fotoğraf çektiren Amber Türkmen, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla genç kesimin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum Doğu’nun ilk bağımsız denetim şirketi Erzurum’da kuruldu Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk bağımsız denetim şirketi, Kamu Gözetim Kurumu’ndan ruhsatını alarak Erzurum’da kuruldu. Söz konusu kuruluş, Türkiye genelinde bağımsız denetim ve danışmanlık faaliyetlerini Erzurum merkezli olarak yürütecek. Şirket kurucusu ve yöneticisi Salih Irmak, 10 kişilik bir denetim ekibinin olduğunu belirterek, şirketin, yeterli teknik bilgi ve donanımla yurt genelinde de temsilcilikler aracılığıyla hizmet vereceğini kaydetti. Bağımsız denetim sistemiyle ilgili olarak bilgiler veren Salih Irmak, söz konusu sistemin 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu ile mali hayata girdiğini söyleyerek, son tebliğle 300 milyon lira hasılat, 150 çalışan ve 150 milyon aktif büyüklüğü şartlarından her ikisini taşıyan şirketlerin bağımsız denetim yaptırmak zorunda olduğunu belirtti. Bağımsız Denetçi Irmak, “Bu şirketlerin ayrıca kredi başvurusu tarihi itibariyle yabancı para nakdi varlıklarının TL karşılığının 15 milyon liranın üzerinde olması gerekmektedir. Bununla beraber şirket; hile, suistimal denetimi, finans, sosyal güvenlik ve vergisel danışmanlıklarına da devam etmektedir. Ayrıca hem bağımsız denetim, hem de diğer hizmetler için gerek bölge tüccar ve işadamları, gerekse civar illerdeki işadamı ve tüccarlar çoğunlukla İstanbul, Ankara gibi uzak illerden bu hizmeti almaktaydılar. Bundan sonraki süreçte başta Erzurum olmak üzere bölge illerindeki denetim ve danışmanlık hizmetlerini artık biz vereceğiz” diye konuştu.