GENEL - 07 Kasım 2018 Çarşamba 16:38

Sağlık Bakanlığından yeğenini 5. kattan atan 18 yaşındaki S.E. ile ilgili açıklama

A
A
A
Sağlık Bakanlığından yeğenini 5. kattan atan 18 yaşındaki S.E. ile ilgili açıklama

Sağlık Bakanlığı kaynakları, Zümra adında 2 yaşındaki yeğenini 5.

Sağlık Bakanlığı kaynakları, Zümra adında 2 yaşındaki yeğenini 5. kattaki evin balkonundan atan 18 yaşındaki S.E. ile ilgili tedavi edilmediği iddialarını yalanladı.


Kırıkkale’de pazartesi günü akşam saatlerinde zihinsel engelli olduğu belirtilen 18 yaşındaki S.E, 2 yaşındaki yeğeni Zümra Işık’ı 5. katta bulunan evin balkonundan attı. Küçük Zümra Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, zihinsel engelli 18 yaşındaki teyze ise Kırıkkale Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna alındı.


Daha önceden de evi yakmaya kalktığı belirtilen teyze S.E’nin zihinsel engelliği olduğunu ve yüzde 76 engelli raporu olduğunu ifade eden baba Murat Işık, S.E’nin Bolu’da bulunan akıl ve ruh sağlığı hastanesine götürüldüğü ancak hastanenin ilgilenmediğini iddia ederek, "Hastanede tedavi uygulanmadı, ’hanginize zarar verdi de bize getirdiniz’ denildi. Bu konuda hastaneden şikayetçi olacağım" dedi.


Konuyu araştıran Sağlık Bakanlığı kaynakları iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. S.E’nin Bolu İzzet Baysal Akıl Ve Ruh Sağlığı Hastanesinde yatarak tedavi gördüğü, ardından ailenin isteği üzerine taburcu edildiği belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir