YEREL HABERLER - 18 Nisan 2012 Çarşamba 13:28

KEPEZ`DE TÜKENMEZ KALEM SERGİSİ

A
A
A
KEPEZ`DE TÜKENMEZ KALEM SERGİSİ

Kepez Belediyesi`nin desteği ile Ressam Erkan Gürkan`ın `Ustadan Tükenmez Kalem Mucizesi` adlı resim sergisi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM) fuayesinde açıldı.
Sanatçının, tükenmez kalem tekniği ile yaptığı eserlerden oluşan serginin açılışına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman ve sanatseverler katıldı. Erkan Gürkan`a, tükenmez kalem tekniği ile yaptığı resimleri, Kepezli sanatseverlerle paylaştığı için teşekkür eden Başkan Tütüncü, bundan sonra da ilçe halkını böyle güzel sergilerle buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Başkan Tütüncü açılışın ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün portreleri, Antalya manzaraları, doğa ve portre çalışmalarının yer aldığı sergiyi sanatçı ile birlikte gezdi.
Sergi, 25 Nisan tarihine kadar EBKM fuayesinde gezilebilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak Uşak Valiliği firari hükümlünün ölümüyle ilgili açıklama yaptı Uşak’ta hakkında 19 yıl 15 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 11 ayrı suç kaydı bulunan bir hükümlü, yakalanmasına yönelik operasyon sırasında çıkan arbede sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatıldığı, sürecin tüm yönleriyle titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Uşak Valiliği’nden sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "silahlı yağma" ile "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından aranan C.G. (24)’nin Dikilitaş Mahallesi’nde saklandığının tespit edildiği belirtildi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak adrese düzenlediği operasyonda, şahsın güvenlik güçlerine teslim olmaması üzerine arbede yaşandığı, arbede sırasında yaralanan şahsın hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi. Olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatıldığı, sürecin tüm yönleriyle titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Valiliğin konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise; "Silahlı Yağma ile Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından hakkında 19 yıl 15 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 11 ayrı suç kaydı olan C.G. (24) isimli şahsın Uşak il merkezi Dikilitaş Mahallesi’nde bulunan bir adreste saklandığı tespit edilmiştir. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ile koordine edilerek, Cumhuriyet Başsavcılığından gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan arama kararına istinaden, ikamet adresine girilmesi esnasında, aranan şahsın tüm uyarılara rağmen teslim olmaması üzerine yakalanması sırasında yaşanan arbede sonucu şahıs yaralanmış ve sevk edildiği hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmış olup süreç, ilgili birimler tarafından titizlikle yürütülmektedir. Konunun tüm yönleriyle incelenmesi için İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi’nin talimatıyla Mülkiye Başmüfettişi ve Jandarma Genel Komutanlığı Müfettişi görevlendirilmiştir" ifadelerine yer verildi.