YEREL HABERLER - 29 Temmuz 2017 Cumartesi 14:39

Türel, ilçe belediye başkanlarıyla Kaş’ta

A
A
A
Türel, ilçe belediye başkanlarıyla Kaş’ta

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Partili İlçe Belediye Başkanlarıyla birlikte Kaş’ta buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Partili İlçe Belediye Başkanlarıyla birlikte Kaş’ta buluştu.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Partili ilçe Belediye Başkanları Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer’in daveti üzerine Gömbe’de buluştu. Pazar alanında bulunan esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek onlarla sohbet eden Başkan Türel, esnafın taleplerini dinledi, bol kazançlı günler diledi. Başkan Türel, daha sonra da Gömbe Panayır Alanı’nı gezdi.



Miraç’a Antalyaspor forması hediye etti


Başkan Türel’in Gömbe Meydanı’nda bulunduğu sırada fotoğraf çektirmek için yanına gelen 7 yaşındaki Yiğit Miraç Özarslan’la olan diyaloğu güldürdü. Başka bir takımın formasıyla gelen Yiğit Miraç, Türel’in Antalyaspor forması hediyesi sonrası “Hangi takımlısın?” sorusuna, “Antalyasporluyum” diye cevap verdi. Yiğit Miraç’a formayı Başkan Türel giydirdi.



“AK Partili Başkanlar uyumlu çalışıyor”


Başkan Türel, Gömbe’de AK Partili ilçe belediye başkanlarına seslendi. Serin bir havada ve Antalya’nın en güzel yerlerinden birinde AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Türel, “Gücümüz yettiğince memleketin, milletimizin hizmetinde olmaya çalışıyoruz. Gece gündüz yetişebildiğimiz kadar, elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Bunu da sizlerle uyumlu bir şekilde yapıyor olmak büyük şansımız. Gerçekten aramızdaki bu ahenk olmasaydı, belki bugün ilçelerimizde yaptığımız hizmetlerin yarısını yapamazdık. Muhalefet belediyelerini görüyoruz. Ayrı dili konuşuyor olmamız oralarda sizlerle yaptığımız hizmetlerin bereketi hususunda arzuladığımız seviyeye çıkmamızı maalesef engelliyor. Çünkü biz siyaseti hizmet etmek için yapıyoruz. Ama siyaseti hizmet etmenin dışındaki amaçlar için bir mazeret siyasetine dönüştürüp, sadece siyasetle meşgul olursanız o zamanda hizmetin bereketi azalıyor. Aramızdaki bu ahengi Allah bozmasın. Her zaman inşallah bu hizmetlerimizi bereketiyle görelim. Biz elbette belediyelerimizin her eksiğini tamamlamaya, onlar da bizim eksiğimizi tamamlamaya çalışıyor. Biz iyi bir takımız, güzel bir ekibiz. İnşallah bu hizmet yolunda uzun yıllar bu uyum içerisinde memleketimize, milletimize hizmet etmeyi cenabı hak nasip eder” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.