YEREL HABERLER - 25 Aralık 2011 Pazar 15:02

GENÇ MÜSİAD GENEL KURULU YAPILDI

A
A
A
GENÇ MÜSİAD GENEL KURULU YAPILDI

MÜSİAD Antalya Şubesi Gençlik Kurulu, olağan genel kurul toplantısı dernek binasında yapıldı.
Genç MÜSİAD yönetim kurulunun belirleneceği genel kurula, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut ile yönetim kurulu üyeleri de katılarak destek verdi. Genç MÜSİAD’ın gerçekleştirdiği genel kurul sonucu başkanlığa Salihcan Yetkin seçilirken; Mehmet Kökcen,Faruk Kurucan ve Fatih Özmen başkan yardımları olarak görev aldı.
Genç Müsiad yönetim kurulu ise; Erdem Atay,Mehmet Gürbüz,Tolga Çoban, Ramazan Kaya, Hakan Koçak, Murat Tarık İpek, İrfan Yıldız, Mustafa Kaya,Hakan Taş, Yunus Aksoy, Timuçin Kazan ve Gökhan Danyıldız’dan oluştu.
Genç MÜSİAD’ın gelecek için ümit verici bir yapı olduğunu vurgulayan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut, MÜSİAD çatısı altında deneyim kazanacak bu genç arkadaşlarımızın gelecekte ülkemizin kalkınmasında öncü rol üstleneceklerine yürekten inanıyorum dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Mayıs ayında yağan dolu üreticiyi vurdu Denizli’nin Buldan ilçesinde etkili olan şiddetli dolu yağışı, üzüm ve zeytin başta olmak üzere ekili arazilere zarar verdi. Yaklaşık 5 santimetre biriken dolu, şehir stadını ve sokakları beyaz örtüyle kapladı. Son yılların en kurak kış mevsimi geçiren Denizli’de bugün aniden bastıran şiddetli dolu yağışı Bulda ilçesindeki tarım arazilerinde büyük zarar yol açtı. Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı dolu yağışı, öğleden sonra etkili olmaya başladı. Buldan ilçesi ve çevresinde yaklaşık yarım saat devam eden dolu yağışı nedeniyle cadde, sokak ve arazilerde 5 santimetreyi bulan dolu birikintileri oluştu. Günlük yaşamı ve trafik akışını olumsuz yönde etkileyen şiddetli dolu yağışı, Buldan Şehir Stadını da bembeyaz bir örgütle kapladı. Buldan şehir merkezinin yanı sıra Doğanköy, Oğuz, Bölmekaya ve Yenicekent mahallelerinde daha fazla etkili olan dolu yağışı, başta meşhur Sultani üzüm bağları ve zeytinlikler olmak üzere meyve bahçeleri ve daha kısa bir süre önce dikilmiş olan sebze fidanlarına zarar verdi. Yeni oluşmaya başlayan meyveleri ve yaprakları döken dolu, sebze fidelerini de kırdı. Buldan Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Özkan Gümüş, yaptığı açıklamada öğleden sonra etkili olan şiddetli dolu yağışının başta zeytin olmak üzere kayısı, erik, badem, kiraz, vişne ağaçlarında, üzüm bağlarında ve sebze ekili arazilerde büyük zarara yol açtığını belirtti.