GENEL - 13 Ocak 2018 Cumartesi 10:28

Muratpaşanın nikah memurları dünyaevine girdi

A
A
A
Muratpaşanın nikah memurları dünyaevine girdi

Muratpaşa Belediyesi’nin 2 nikah memuru Serkan Yörük ve Özgür Topçu, bu kez nikah masasında gelin ve damat için ayrılan yere geçti.

Muratpaşa Belediyesi’nin 2 nikah memuru Serkan Yörük ve Özgür Topçu, bu kez nikah masasında gelin ve damat için ayrılan yere geçti.


Evlendirme Memurluğunda görevli 2 nikah memuru 42 yaşındaki Serkan Yörük ve 41 yaşındaki Özgür Topçu, Muratpaşa Belediyesi’nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Her gün cübbelerini giyip, çiftlere o herkesin heyecanla beklediği “Eş olarak kabul ediyor musunuz?” sorusunu soran çift, bu kez kırmızı halı serili yolda yürüdü, konukların arısından geçerek, nikah masasında gelin ve damat için ayrılan yere geçti. Çift, bugüne kadar binlerce nikaha imza atmalarına rağmen yaşadıkları heyecan dikkatlerden kaçmadı.


Muratpaşa Belediyesi’nin 2 nikah memurunun nikahları Muratpaşa Belediye Başkanı Başkan Uysal tarafından kıyıldı. Çiftin şahitliklerini ise Yazı İşleri Müdürü Hasan Ali Püskürt, Ruhsat ve Denetim Müdürü Yakup Şahin Sancar, mesai arkadaşları Gülay Kaplan yaptı.


Başkan Uysal, kısa bir konuşmanın ardından beklenen soruyu sordu. Çift, hep kendilerinin sorduğu o soruya bu kez güçlü bir ‘Evet’ diye cevap verirken salondan büyük bir alkış toptu. Başkan Uysal, kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını Özgür Topçu Yörük’e teslim edip, çifti tebrik etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Fenomen çaycı kendi düğününde çay dağıttı Şırnak’ta düğünlerin vazgeçilmezi çaycı Nizam Enç kendi düğününde davetlilere şov yaptı. Çay dağıtma şekliyle sosyal medyada tanınan çaycının düğününe 4 bin davetli katıldı. Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde yaşayan Nizam Enç isimli vatandaş yıllardır bölgede düğün ve taziyelerde binlerce insana tek başına çay dağıtmasıyla biliniyor. Düğün alanlarında koşarak çay dağıtarak geçimini sağlayan vatandaş kendi düğününde mesleğine devam etti. Esmer Enç ile dünya evine giren çaycı Nizam Enç 2 gün iki gece süren düğünde çay dağıtarak gelen davetlilerine şov yaptı. Meşhur çaycı Nizam olarak bilinen vatandaş kısa sürede sosyal medyada ünlü olunca yurt içinden binlerce insan düğününe gelerek takı taktı. Gelin ve damada takılan 500 bin liralık takının yanı sıra ilginç taraf ise damadın gelen misafirlere takım elbiseyle çay dağıtması oldu. Çaycı Nizam Enç düğününe gelen misafirlere teşekkür ederek, ’’Bölgede tanınan biriyim. Herkesin düğününde çay dağıtıyorum bu gün benim düğünüm ben kendi düğünümde de dağıttım. Düğünüme gelen herkese çok teşekkür ederim" dedi. Damadın ağabeyi Ekrem Enç, davetlilere teşekkür ederek, "Yağmurlu bir günde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Yağmur altında halay çektik. Kardeşimize ağabeyleri olarak biz sürekli destek çıktık. Herkes tarafından sevilen biri bu yüzden kalabalık geçti. Kendi düğününde çay dağıtmak istedi ve herkese çay dağıttı" diye konuştu.