SPOR - 08 Kasım 2018 Perşembe 10:36

Bülent Korkmaz: "Akhisar maçı zor geçecek ama kazanmak istiyoruz"

A
A
A
Bülent Korkmaz: "Akhisar maçı zor geçecek ama kazanmak istiyoruz"

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisarspor maçının zor geçeceğini ama kazanmak istediklerini söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisarspor maçının zor geçeceğini ama kazanmak istediklerini söyledi.


Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Akhisarspor’u ağırlayacak olan Antalyaspor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Geçen haftaki Kasımpaşa deplasmanından alınan galibiyet hakkında değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, zor bir deplasmanda istedikleri oyunu oynayarak 3 puanla döndüklerini söyledi. Ligde her maçın zorlaşmaya başladığını dile getiren Korkmaz, “Akhisar maçının da zor geçeceğini düşünüyorum. Bu maçı zihinsel olarak iyi analiz ettik hafta boyunca. Kendi taraftarımızın önünde oynayacağız. Bu konsantrasyonu ve odaklanmayı yoğun şekilde yaşamalıyız. Kasımpaşa’da olduğu gibi Akhisar maçında da çok çabuk oynamamız gerekiyor. Milli ara öncesi maçı kazanmak istiyoruz. Akhisar savunmayı doğru yapan iyi mücadele eden bir takım. Rakibimizden daha fazla koşmalı ve mücadele etmeliyiz. Kazanma hissini yoğun yaşamalıyız.”diye konuştu.



Korkmaz’dan istikrar vurgusu


Ligde her şeyin şu an istedikleri gibi gittiğini kaydeden Bülent Korkmaz, ”Bu istikrarı devam ettirmemiz gerekiyor. Bu maçı kazanmak istiyoruz ama zor geçecek” dedi. Charles’in sakatlığının devam ettiğini aktaran Korkmaz, bileğinde sorun olan Hakan’ın ise bugün değil yarın antrenmana katılacağını söyledi.



"Büyük hedefimiz yok"


Ligi bu sene doğru şekilde bitirmek istediklerini kaydeden Korkmaz, “Öyle bir büyük hedefimiz yok. Bu sene doğru ve istikrarlı gidebilmek önemli. Ondan sonraki senelerde bu kulüp, o zaman düşündükleri hedefe ulaşacaklarını düşünüyorum. Alt yapıda bu potansiyel var. Aidiyet duygusuna sahip oyuncularla hedefi yükseltme olabilir.”diye konuştu.



"Devamlı değişim istikrar getirmez"


Yöneticilerin her zaman takımın üstlere oynamasını istediğini ifade eden başarılı teknik adam, “Kulübün başına geliyorsanız bu hedefler olacaktır. Bizim için bu sene çok önemlidir. İstikrar her şeyin başıdır. Devamlı değişim bir istikrarı getirmez. Ben kulüpçü bir adamım. Kimsenin kulübün üzerinde olacağını düşünmüyorum. Kulüp her zaman için var olan, var olmaya devam edecek bir kurumdur. Bizler gelip geçiciyiz" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.